‘Shitcoin’ olmakla itham edilen TRON, tuvalet tedarikçisi ile ortaklık kurdu

TRON, akıllı tuvalet tedarikçisi Moshroom ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Ortaklık, Blockchain teknolojisi ile akıllı tuvaletleri bir araya getirecek.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bir aydan biraz fazla bir süre önce Ethereum blok zincirinden ayrılarak kendi blok zincirine geçen TRON, sıra dışı bir ortaklığa imza attı.

Blockchain destekli tuvalat üretimi için akıllı tuvalet tedarikçisi Mushroom ile stratejik bir ortaklığa imza attı.

Ortaklık kapsamında TRON’un blok zinciri, mikro ödemeler için altyapı sağlamak amacıyla kullanılacak. Yani herhangi birinin bu tuvaletleri kullanmak için yapacağı ödeme blok zincirinden geçecek. Moshroom tuvaleti verecek, TRON ise Blockchain teknolojisini sağlayacak.

Esasen, TRON ile Moshroom önemli bir sorunu çözüme kavuşturmayı hedefliyor. Bilindiği gibi gelişmekte olan birçok ülkede insanlar işlerini görmek için temiz ve güvenli yerleri pek kolay bulamıyorlar. Bu ortaklık, bunu bir maliyetle sunmayı amaçlıyor.

Tuvaletlerin ilk olarak Güneydoğu Asya ve Hindistan’da kullanıma sunulması planlanıyor.

Duyuru, tuvalet entegrasyonunun TRX ya da diğer kripto para ödemeleri ile desteklenip desteklenmeyeceğini açıkça belirtmiyor.

Moshroom, herhangi bir yere yerleştirilebilen ve tamamen kapalı bir şekilde işletilebilen çevre dostu portatif tuvalet çözümleriyle bilinen bir şirket.

Blockchain ve tuvalet bir araya gelince ortaya ilginç bir tablo çıkıyor. İnsanlar burada geçirdikleri zamanın, lokasyonun ya da herhangi başka diğer bilgilerin Blockchain’de kayıt edilecek olmasından endişe duyabilir.

→ MOREHEAD’DEN BITCOIN YATIRIMCILARINA: SEC’İ BIRAK, BAKKT’A BAK

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl