Jamaika Menkul Kıymetler Borsası kripto paraları da listeleyecek

Jamaika Menkul Kıymetler Borsası (JSE) kripto paraları yakında müşterileri için alınıp satılabilir şekilde sunacak.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Jamaika Menkul Kıymetler Borsası (JSE) kripto paraları yakında müşterileri için alınıp satılabilir şekilde sunacak.

CoinDesk’te yer alan habere göre, Jamaika Menkul Kıymetler Borsası (JSE) kripto paraları yakında müşterileri için alınıp satılabilir şekilde sunacak.

Şirket Salı günü yaptığı açıklamada, yeni bir dijital varlık alım satım platformu oluşturulması için Blokchain startup’ı Blockstation ile bir mutabakat anlaşması imzaladığını söyledi. Başlangıçta hangi token’ların listeleneceği belli olmasa da, platform yıl sonuna kadar yayına girmeye hazırlanıyor.

Röportajda, JSE genel müdürü Marlene Street Forrest, yatırım ürünleri olarak kripto paraların sunulmasının, borsada sunulan hisse senetleri, tahviller ve diğer yatırım ürünleri ile uyum sağladığını söyledi.

Street Forrest, JSE altyapısının yeni yatırım platformuna bağlanarak nitelikli yatırımcıların alım ya da işlem yapabilmesine olanak veren bu teknolojiyi Blockstation’ın sağlayacağını ifade etti.

Ticaret için kripto paraların listelenmesinin yanı sıra, Street Forrest, borsa teknolojisinin platform ve müşterilere nasıl fayda verebileceğini araştırmaya devam edeceklerini ve JSE’nin planlarının gelecekte belki kendi kripto para birimini çıkarmayı kapsayabileceğini söyledi.

Blockstation’ın kurucu ortağı ve baş girişim mimarı Jai Waterman ise, şirketin, değişim için kendi platformunun özel bir versiyonunu geliştirmek üzere, yaklaşık altı ay boyunca JSE ile çalışmakta olduğunu söyledi. Yetkili, JSE’nin özel taleplerinin piyasa manipülasyonunu ve diğer yasal gereksinimleri takip etmek için araçlar içerdiğini belirtti.

“Misyonumuz, broker-bayi ve borsalar ile güvenli bir kripto para ticareti yöntemi sağlamaktır.” diye ekledi.

Öte yandan Street Forrest, JSE’nin acele etmediğini ve platformun yatırımcılar için güvenli olduğundan emin olmak için zaman ayırdıklarını söyledi.

Aynı şekilde, borsada blockchain entegrasyonunun “kademeli” olacağını bildirdi.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl