Ethereum’dan popüler domain uzantısı XYZ desteği

Ethereum .eth'nin ardından kullanıcıların cüzdanlarınıza bağlanmak için kullanabileceği .xyz uzantılı domain desteği de vermeye başladı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

ENS geliştiricisi Nick Johnson’ın duyurusuna göre Ethereum Name Service’in (ENS) kullanıcıları, artık cüzdanlarına, akıllı sözleşmelerine ve diğer hizmetlerine bağlanmak için .xyz alan adı talep edebilir.

Johnson duyuruyu yaptığı blog yazısında yeni alan adı seçeneğinin bazı testler ve geliştirmelerden sonra geldiğini ve artık ana ağda ENS tarafından desteklendiğini bildirdi. İlgilenen kullanıcılar alan adını herhangi bir alan adı kayıt şirketi aracılığıyla satın alabilir ve bir .eth alan adı gibi kullanabilirler, bu kullanıcıların bir .xyz alan adıyla cüzdanları ilişkilendirebilmesi, akıllı sözleşmeler yapması, alt alanlar oluşturması ve daha fazlasına olanak tanıyor.

EasyDNS, alan adını eklemek için basitleştirilmiş bir sihirbaz oluştururken kullanıcılar da ayrıca manuel olarak .xyz’yi ekleyebilirler.

ENS, Ethereum kullanıcılarının uzun cüzdan veya hizmet adresleri yerine daha okunabilir isimler kullanmalarına izin vererek bireylerin para transferi yapmasını, akıllı sözleşmeleri kullanmasını veya projeler geliştirmesini kolaylaştırıyor.

Yeni .xyz alan adı, ENS’nin desteklediği ikinci en üst düzey alan adı. ENS, bu yılın başlarında ilk olarak .eth’yi desteklemeye başlamıştı.

→ ETHEREUM CÜCELEŞİRKEN BITCOIN DEVLEŞİYOR

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl