Beklenen Blockchain telefonu, Aralık’ta satışa çıkıyor – İşte özellikleri

Sirin Labs'in bir süredir hazırlığını yaptığı Blockchain telefonu Finney, Kasım ayındaki lansmanın ardından Aralık'ta satışa çıkacak.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Blockchain dünyasının şu anda karşılaştığı güçlük, global olarak benimsenmesini sağlayabilmek. 2017 sonlarında birçok kişi hızlı yoldan para kazanmak için kripto para satın aldı. Çoğu neye bulaştığını anlayamadan piyasa şiddetli bir şekilde düşüş yaşadı.

2017’nin sonları ve 2018’in başlarında gözlenen yüksekleri test etmek için, küresel toplumun Blockchain teknolojisine inanmasına ihtiyaç var. Kripto paradaki sürdürülebilir büyüme, para kazanma arzusuyla değil, gerçek kullanım durumlarıyla devam ettirilebilir.

Blockchain şirketi Sirin Labs, kullanıcıları telefon ve bilgisayar gibi donanım aracılığıyla ‘SIRIN OS’ olarak adlandırılan, Android’in Google sertifikalı “çatalı” olan güvenlik odaklı bir işletim sistemi ile Blockchain dünyasına bağlamayı hedefliyor.

Finney, Sirin Labs’ın akıllı telefonu ve bilgisayarı kapsayan bir markası.

Finney, soğuk depolama, bilişimsel güç, şifreli iletişim ve daha fazlası gibi Blockchain ile ilgili özellikleri bünyesinde barındırıyor.

Sirin Labs, Finney telefonunu için lansman tarihini belirledi. Lansman etkinliği, 28 Kasım 2018’de İspanya’nın Barselona şehrinde gerçekleşecek.

Tam yeri açıklanmayan lansman etkinliğinde basın mensuplarının yanı sıra Sirin Labs yarışmasının kazananları ve ünlü yıldız futbolcu Lionel Messi yer alacak.

Finney’in özelikleri şöyle:

-Qualcomm Snapdragon 845 mobil platformu

-6″ 18:9 ekran

-128 GB hafıza

-SD hafıza kartı yuvası

-6 GB RAM

-12 MP arka kamera

-8 MP ön kamera

-3280mAh batarya

-Parmak izi sensörü

Finney’in 1000 dolardan satışa sunulması ve akıllı telefon piyasasında ciddi bir rekabet oluşturması bekleniyor. P2P kaynak paylaşımı, dahili soğuk depolama kripto para cüzdanı ve diğer akıllı telefon işlevleriyle birleştirilmiş dağıtık defter konsensüsü ile fiyatın yerinde olduğu söylenebilir.

Finney Sirin Labs’in tescilli dapp store’uyla önceden yüklenmiş olarak gelecek. Dapp store kullanıcılara, dijital varlıklara erişim ve ticaret imkanı sunabilecek. Ayrıca dapp, Sirin OS’in her katmanına yerleştirilmiş Sirin Labs’in çok katmanlı siber güvenlik paketi tarafından güvence altına alındı.

Ayrıca, kullanıcıların bilgisayar korsanlarından ve kötü amaçlı yazılımdan korunmasını sağlayan, güvenli bir şekilde doğru adrese gönderilip gönderilmediğini doğrulayan ayrı bir firmware’de çalışan ve “Güvenli Ekran” olarak bilinen ikinci bir ekran da bulunuyor.

Finney, 15 Aralık 2018’de satışa sunulacak. İsteyenler bugün ön sipariş verebilir.

Yılın başında, Tayvan merkezli HTC şirketinin bir Blockchain telefonu geliştirdiği bildirilmişti. Exodus olarak bilinen HTC Blockchain telefonun yılın sonundan önce piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Ancak, Sirin Labs tarafından yapılan bu duyuru, Finney’i yarışta piyasadaki ilk Blockchain telefonu olma yolunda bir adım öne taşıyor.

→ JPMORGAN’IN ETHEREUM TABANLI ÖDEMELER AĞINA 75 BANKA DAHA KATILDI

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl