‘Bitcoin, bugün boğa fırsatını kıl payıyla kaçırdı’

Bugün, 6,826 doları gören fakat bu seviyeyi aşamayan lider kripto para bir analiste göre boğa fırsatını kıl payı kaçırdı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bitfinex’ten elde edilen verilere göre gün içinde 6,826 dolara ulaşan Bitcoin, birkaç saat içinde 6,580 dolara kadar gevşedi. Lider kripto para şu sıralarda 6,676 dolardan el değiştiriyor.

CoinDesk analisti Omkar Godbole, Bitcoin’in bugün bir boğa kopuşunu kıl payı kaçırdığını öne sürüyor.

Godbole “Bitcoin, bugün son 6 günün en yüksek seviyesi olan 6,826 dolardan geri çekildiği için kıl payıyla bir boğa kopuşu fırsatını kaçırdı.” diyor.

‘Boğa için Bitcoin, 6,870’in üzerini görmeli’

Analist, değerlendirmelerinin devamında şu ifadeleri kullanıyor:

“Bitcoin’in son 3 ay içinde 6,000 doları tekrar tekrar savunması, başta milyarder yatırımcı Mike Novogratz olmak üzere birçok kişiyi lider kripto paranın bir dibi bulduğuna ikna etti. Bununla birlikte bir boğa kopuşu, yalnızca Bitcoin’in üç aylık uzun vadeli daralan fiyat aralığının şu anda 6,870 dolar olan üst kenarının üzerinde kabul görmesinden sonra onaylanabilir.”

Bitcoin’in flama paterninin üst kenarının üzerine kuvvetli bir şekilde çıkması halinde kapıların 8,500 dolara açılacağını iddia eden Godbole, böyle bir şeyin gerçekleşmesi halinde fiyat tabanının 6,000 dolar olduğuna dönük argümanın da doğrulanacağını belirtti.

Son olarak BTC‘nin daralan fiyat aralığının içinde sıkışırken görünümün nötr kaldığını yazan analist, “Flama paterninin aşağı yönlü kırılımı, bir numaralı kripto paranın 5,755 dolara gerilemesinin önünü açacak.” yorumunu yapıyor.

→ TRAFİĞİNİN YARISINI TÜRKLER OLUŞTURUYORDU: FBI, 1BROKER’A EL KOYDU

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl