Mike Novogratz: Bitcoin, büyük yükseliş için pozisyon alıyor

Milyarder Bitcoin yatırımcısı Mike Novogratz, Bitcoin'le ilgili yaptığı değerlendirmede "2019'ın ilk çeyreğinde gerçekten ilerlediğini görmeye başlayacaksınız" dedi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bitcoin yatırımcısı, Galaxy Digital’in kurucusu ve CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin‘in büyük yükseliş için pozisyon aldığını söyledi.

Novogratz, CNN’e verdiği röportajda borsaların ve büyük şirketlerin kripto parayı daha ciddiye almaya başladıklarına dikkat çekti.

Milyarder yatırımcı, “Starbucks ve Microsoft, Bitcoin kullanmanıza izin verecek. İnsanların rahatça Bitcoin’e uyum sağlayadığını gördükçe yükselecek gibi hissettiriyor.” dedi.

Daha fazla sayıda kurumun fırsatı kaçırma korkusuyla (FOMO) gemiye atlayacağını söyleyen Novogratz, sistem içinde ve çevresinde saklama hizmetleri ve servis sağlayıcıları ortaya çıkmaya başladığında bunun emeklilik fonları ve bağışların Bitcoin’e girmesini sağlayacağını ekledi.

Novogratz, zamanla daha fazla insanın Bitcoin’i altın gibi bir değer deposu olarak düşünmeye başlayacağını kaydetti.

Ünlü yatırımcı, son olarak Bitcoin’in yıl sonuna kadar yüzde 30 oranında artacağını belirterek “Gelecek yılın ilk çeyreğinde onun gerçekten ilerlediğini görmeye başlayacaksınız.” dedi.

→ NAEEM ASLAM: BITCOIN İÇİN ÇOK İLGİNÇ BİR ÇEYREK BAŞLAMAK ÜZERE

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl