XRP ve Ether arasında amansız yarış

Ripple'ın token'ı XRP, bugün yaşadığı yükselişle birlikte piyasa kapitalizasyonu bakımından Ether'i geride bıraktı. Ether, çok geçmeden tahtını geri alsa da XRP ikinci bir atak daha yaptı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Geçtiğimiz hafta başlayan XRP ile Ether arasındaki yarış, bu hafta da sürüyor.

18 Eylül’de 27 cent’ten işlem gören XRP, üç gün içinde 80 cent’e ulaşarak %180’in üzerinde yükseliş kaydetmişti. Dijital para, o sırada piyasa kapitalizasyonu ile Ether’i geride bırakarak en büyük ikinci dijital para haline gelmişti. Ancak XRP’nin hükümranlığı uzun sürmedi. Ether, yaptığı karşı atakla tahtını XRP’nin elinden aldı.

Aynı durum bugün de yaşandı. Son 24 saat içinde %8’in üzerinde artan XRP, piyasa kapitalizasyonunun yükselmesiyle Ether’i geride bırakarak ikinci sıraya yerleşti.


Ether’den yine karşı atak geldi ve dijital para bir kez daha tahtını XRP’nin elinden aldı. Bununla birikte bu kez farklı olarak XRP tekrar ikincilik koltuğuna oturdu.

XRP’nin piyasa kapitalizasyonu 24 milyar 293 milyon 592 bin dolar düzeyinde. Ether’de ise bu 24 milyar 240 milyon 521 bin dolarda. İki dijital para arasında 53 milyon dolarlık bir fark bulunuyor.

→ ÇİN’İN EN ZENGİN BITCOIN MİLYARDERİ: BLOCKCHAIN YATIRIMLARIYLA ARTIK İŞİM BİTTİ

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl