Bitfinex’in CTO’su: Gelecek ay 5-6 büyük projemiz var

Bitfinex'in Baş Teknoloji Yöneticisi (CTO), katıldığı bir etkinlikte gelecek ay 5-6 büyük projeleri olacağını duyurdu.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bitfinex’in CTO’su Paolo Ardoino, 29 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında İsviçre düzenlenen Ethfinex Governance Summit’e konuşmacı olarak katılaran Bitfinex’in başarısından ve geliştirici odaklı yaklaşımından bahsetti. Ardoino, ayrıca şirketin yeni piyasaya sürdüğü ürünleri Ethfinex ve EOSFinex hakkında da konuştu.

CTO, ekibinin kullanıcılarının deneyimine değer katmaya ve etraflarındaki en iyi platformu oluşturmaya çalıştığını söyledi. Yönetici, şirketinin halihazırda müşterilerine daha fazla ürün sunmaya odaklandığını ifade etti. Ekip üyelerini ‘büyük inananlar’ olarak adlandırdı.

Ardoino, diğer borsalarla karşılaştırıldığında platformun tamamının küçük bir ekip tarafından oluşturulduğunu, ekibin Bitfinex’i tasarlarken en çok UI ve sistemin arka ucunda zaman harcadığını anlattı.

Sözlerinin devamında Bitfinex kullanıcıları için bir müjdesi vardı. Ardoino, “Gelecek ay içinde 5-6 büyük projemiz var” dedi. CTO, projelerin platformun farklı uygulamalarının geliştirilebilmesini kolaylaştıracağını söyledi fakat konuyla ilgili daha fazla ayrıntı vermedi.

Kaynak: AMBCrypto

→ GÜNEY KORE’NİN POLİTİKA ŞEFİ’NDEN “ICO’LARI YASALLAŞTIRIN” ÇAĞRISI

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl