Ripple’ın CEO’su: XRP, Bitcoin’den 1000 kat daha hızlı ve 1000 kat daha ucuz

Blockchain şirketi Ripple'ın CEO'su Brad Garlinghouse, XRP'nin Bitcoin'den 1000 kat daha hızlı ve ucuz olduğunu dile getirdi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse, XRP’nin değeri bir yerden diğerine taşıma konusunda en verimli kripto para olarak kendisini kanıtladığını söyledi.

San Francisco’da düzenlenen Swell 2018 konferansında Cheddar’a konuşan Garlinghouse, XRP‘nin fiyatına odaklanmadığını ve bunun yerine teknolojinin sorunları çözmek için nasıl kullanabileceğini incelediğini söyledi.

Garlinghouse, “Fiyat performansını gerçekten düşünmüyorum. Düşündüğüm asıl şey teknik performans. Ve XRP’nin Bitcoin işlemlerinden yaklaşık 1000 kat daha hızlı ve 1000 kat daha ucuz olduğu gerçeğini umursuyorum. XRP bir ödeme sorununu çözme konusunda en verimli dijital varlık olduğunu göstermiştir.” dedi.

Aynı konferansta Garlinghouse, şirketin XRP kullanan sınır ötesi ödeme ürünü xRapid’in artık ticari olarak kullanılabileceğini açıklamıştı. Söz konusu yazılım çözümü, finansal kurumların maliyeti düşürmesine ve sınır ötesi ödemelerin hızını artırmasına yardımcı olmak amacıyla tasarlandı.

Kaynak: Cheddar

→ BITFINEX’İN CTO’SU: GELECEK AY 5-6 BÜYÜK PROJEMİZ OLACAK

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl