Ünlü Bitcoin geliştiricisi: EOS, 5 yıl içinde korkunç bir çöplükte ölecek

Ünlü Bitcoin geliştirici Jimmy Song, 'scam' olarak nitelendirdiği EOS'un beş yıl içinde korkunç bir çöplükte öleceğini iddia etti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Popüler bir Bitcoin geliştiricisi ve eğitimcisi olan Jimmy Song, Youtube kanalı Crypto Insider’a verdiği röportajda birkaç kripto para projesi ve diğer Blockchain projeleri hakkında açık sözlerle konuştu.

Song, röportaja Bitcoin’in blok zincirindeki bir yan zincir uygulaması olan Liquid Network’ü överek başladı. Song, bu gelişmenin ekosistemin geleceği için son derece olumlu olduğunu kaybetti.

Bitcoin geliştiricisi, röportajın ilerleyen bölümünde EOS’u bir ‘scam’ olarak niteledi ve “Önümüzdeki beş yıl içinde korkunç bir çöplükte ölecek.” dedi.

‘BCH’nin var olması için bir neden yok’

Song, konu Bitcoin Cash’e gelince ise “BCH’nin var olması için bir sebep yok.” yorumunu yaptı. Ayrıca Ethereum ağını da eleştirdi ve Ethereum’un gelişiminin kendi kriterlerine göre biraz zayıf olduğunu belirterek “Teknolojik olarak çok ilginç olduğunu düşünmüyorum, özelliklerinin çoğu çok amatör bir şekilde yapıldı.” ifadelerini kullandı. Ek olarak “Ethereum dolandırcılar için bir platformdur” dedi.

→ HERKES XRAPID’E ODAKLANMIŞKEN RIPPLE’IN SESSİZCE YÜRÜTTÜĞÜ ÖNEMLİ BİR PROJE DAHA VAR

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl