8 kripto para uzmanı, ‘en iyi’ kripto para seçimlerini paylaştı – İşte o kripto paralar

Sekiz kripto para analisti ve uzmanı, Invest in Blockchain'e 2018'in son çeyreği ve sonrası için en iyi kripto para seçimlerini gönderdi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para piyasasında aşağı yönlü baskının devam etmesine karşın birçok proje gelişme göstermeye devam ediyor, ürünlerini piyasaya sürüyor ve uzun vadede Blockchain teknolojisinin benimsenmesine yardımcı olabilecek ortaklıklar kuruyor.

2018 yılının son çeyreğine girildi ve artık ileriye bakma vakti. Kripto para uzmanları, Invest in Blockchain ile 2018 yılının son çeyreği ve ötesi için seçtikleri en iyi kripto paraları paylaştı. Uzmanlar, bu kripto paraların geleceği konusunda neden olumlu düşündüklerini de aktardılar.

Thomas Alford (TotalCrypto.io’nun İçerik Şefi)

Temel olarak tüm kripto paralar bir değişim aracıdır. Bir noktada kripto paraların değerlerini desteklemek için yaygın bir şekilde benimsenmesi gerekecek. Pek çok kripto para projesinin göz ardı ettiği şey pratiklik ve kullanım kolaylığı. Bu bileşenler, benimsenme için gereklidir.

Batıda benimsenme seviyeleri hala düşük. Bununla birlikte şu anda gördüğümüz benimsenme türü, daha çok spekülasyon ya da ideolojik nedenler kaynaklı. Gerçek şu ki gelişmiş ülkeler şu anda itibari para olarak adlandırılan ve mükemmel işleyen bir değişim aracına sahipler. Bu gerçek adaptasyon konusunda çok az teşvik olduğu anlamına geliyor.

Ancak öte yandan dünyada istikrarsız para birimlerine sahip Venezuela, İran ve Arjantin gibi birçok yer de var. Buralarda kripto paralar gerçek bir adaptasyon şansına erişebilirler.

Nimiq, bu tür ortamlarda benimsenme için en uygun kripto paralardan biri. Nimiq’in odağında basitlik ve kolaylık var.

Tamamen tarayıcı tabanlı ve herhangi bir indirme gerektirmiyor. Bu esasen çoğu insanın masaüstü ya da dizüstü bilgisayarlara basit bir şekilde erişimi olmadığı gelişmekte olan piyasalar için büyük bir şey. Çoğu insan bu ülkelerde kripto para için hangi cihazları kullanır? Muhtemelen mobil cihazlar olurdu. Nimiq, kullanıcıları kripto parayı kullanmak için büyük veri indirmeleri yapmaya zorlamıyor.

Bu birçok insanın büyük telefon verilerini karşılayamayacağı gelişmekte olan piyasalar için önemli. Tarayıcı tabanlı olarak Nimiq, benimsenme önündeki engeli olabildiğince kaldırıyor.

Ayrıca PayNim, insanların sadece bir e-posta adresiyle NIM almalarını sağlayan süper kolay bir tarayıcı tabanlı çözüm sunuyor. Hemen hemen herkesin bir e-posta sahibi olduğunu söylemeye gerek yok. Bu çözümün basitliği, kripto paraları yeni öğrenenlerin gerçekten benimsemelerini çok daha kolay ve olası kılıyor.

London Letter

2018’in son çeyreği için en iyi kripto paraların seçimi söz konusu olduğunda daha yakından bakmanızı istediğimiz 3 proje var.

Bunlardan biri Civic (CVC). Civic KYC sektöründe devrim yaratıyor.

Bir başka inanılmaz proje ise San Francisco’daki ofisinde röportaj yapmaktan zevk aldığımız Brendan Eich tarafından yaratılan Basit Attention Token (BAT). Coinbase’in BAT’ı listelemek için araştırması ona dikkat etmenizi sağlamalı.

Ancak bu yeterli değilse istatistiklerine daha yakından bakın. 4.6 milyon aktif aylık kullanıcıya sahipler. Şu andaki düşüş eğilimine karşın durdurulamaz bir şekilde büyüyorlar.

Sonuncu ama son derece önemli, sabit kripto para DAI ile MakerDAO (MKR) var. USDT hakkında süren tartışmalar ve ayı piyasasından ötürü sabit kripto paralara olan ilginin artması nedeniyle MakerDAO ve DAI’nin birçok insanın beklediğinden daha büyük olacağı şüphesiz.

Jorn von Zwanenburg (Kripto para analisti ve yazarı)

İşte benim seçimlerim:

Bitcoin (BTC). Özellikle Lightning Network’ün ortaya çıkışıyla ilk kripto paranın saltanatının yakında sona ermesini beklemiyorum.

EOS teorik olarak Blockchain’in ölçeklenebilirlik problemlerini çözdü. İşin başındaki Blockchain’in harika çocuğu Dan Larimer ve onlarca merkezsiz uygulama, ekosistemi güçlendiriyor. Hesap kurtarma, ücretsiz işlemler ve bir Blockchain işletim sistemi – Daha ne istiyoruz?

IOTA, IoT’nin omurgası olma yolunda etkileyici bir ilerleme kaydediyor. Qubic Projesi, Tangle’ın daha fazla uygulama vermesini vaat ediyor. Bununla beraber IOTA’nın teknolojisinin yakın gelecekte uygulamaya koymayı planlayan ortaklıklar…

David Olarinoye (Kripto para analisti ve yazarı)

2018’in son çeyreği için benim en iyi seçimim Binance Coin (BNB).

Binance, yakında Binance DEX’i piyasaya sürecek. Bunu ya son çeyrekte yapacaklar ya da 2019’un ilk çeyreğinde. Benim tahminim 2018’in son çeyreğinde olacağı yönünde.

Kullanıcıların BNB’ye daha fazla talepte bulunacağı ekstra bir teşvik oluşturabilirler. Tıpkı 500’ün üzerinde BNB bulunduranlar için yüzde 40 bonus teşviğinde olduğu gibi.

Kirill Bensonoff (Blockchain girişimcisi ve yatırımcısı)

Geleceği öngörmek imkansız fakat ben kişisel olarak ZRX hakkında pozitif düşünüyorum. Son zamanlarda v2’yi piyasaya sürdüler ve merkeziyetsizlik için 0x’i kullanan daha fazla uygulama var. Daha iyi performans göstereceklerine inanıyorum.

Abhimanyu Krishnan (Kripto para analisti ve yazarı)

OmiseGO’nun (OMG) iyi bir seçim olacağını düşünüyorum. Doldurmaya çalıştıkları boşluk bütün bir kıtanın ekonomisini yukarıya taşıyabilir.

Plasma DEX ve son çeyrekte beklenen PoS’a geçiş ile birlikte projenin bankasızların bankası yolunun somut kanıtlarını görüyoruz.

OmiseGO’nun Asya ekonomisinde devrim yaratacak bir platform olacağını ve elbette değerini kendiliğinden artıracağını düşünüyorum.

Matias Dorta (ICO Informer’ın kurucusu)

2018’in son çeyreği için en iyi kripto para seçimim Maker (MKR).

Sebeplerine gelince, birincisi sabit dijital paralar için talep artıyor. MKR, geçtiğimiz günlerde CoinMarketCap’te ilk 100’e giren sabit kripto para DAI’nin yakıtıdır.

İkincisi, Tether FUD’u gerçek. Tether’le ilgili belirsizlik, tüketicilerin başka bir sabit kripto para seçeneği aramalarına neden oluyor. MKR’nin DAI’si, düşüş trendinde çok iyi bir performans sergiledi. Tether’dan farklı olarak merkezsiz ve şeffaf.

Üçüncüsü, Andreessen Horowitz’in a16z’i MKR’ye 15 milyon dolarlık yatırım yaptı. a16z’in girişim portföyü arasında Facebook, Skype, Slack, Twitter ve daha birçok şirket bulunuyor.

Daniel Frumkin (Kripto paran analisti ve yazarı)

Son çeyrek için en iyi kripto para seçimim Scorum (SCR).

Hayatım boyunca spora büyük hayranlık duydum ve hatta üniversitedeyken birkaç sene boyunca spor hakkında bir blog yazmıştım. Ancak siteye trafik çekmenin bir yolu yoktu ve para kazanma şansım olasılık dışıydı. Eğer Scorum o zamanlar var olsaydı işler farklı olabilirdi.

Şimdi Scorum’u dünyanın en büyük spor medya platformu ESPN’in çok genç bir rakibi olarak görüyorum. İçinde yeterince insan tarafından fark edilmeyen özgür içerikler yaratan çok sayıda parlak spor hayranı var. Umarım spor meraklılarının hepsi Scorum hakkında bilgi edinir ve orada yayın yapmaya ya da okumaya başlar.

Kripto paralar konusunda hevesli olan fakat henüz onlar için uygun bir kullanım durumu bulamayan tüm spor hayranlarının Scorum’a göz atmalarını tavsiye ederim.

Haber: Invest in Blockchain

→ LITECOIN’DE İŞLEM ÜCRETİ YÜZDE 90 AZALACAK


Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Yeterli deneyim ve birikime sahip değilseniz bir danışmandan yardım almanız önerilir. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Uzmancoin ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl