XRP Tip Bot uygulaması, XRP’nin kabulünü artırmak için hazır

Kullanıcılara kendi aralarında 20 XRP'ye kadar hızlı gönderim imkanı sağlayan XRP TipBot'un Android ve iOS versiyonları çıktı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

İki bağımsız geliştirici, XRP TipBot’un mobil uygulama sürümlerini yayınladı. Uygulama kullanıcılara kendi aralarında 20 XRP’ye kadar hızlıca gönderim imkanı sunuyor. Bu işlem QR kod aracılığıyla yapılıyor. Uygulama şu anda Android ve iOS için kullanıma hazır durumda.

Bu sürüm, Reddit, Twitter veya Discord kullanıcılarına, metin alanına bir anahtar sözcük yazarak küçük miktarlarda XRP bağışı yapmalarına izin veren halihazırdaki mevcut XRP TipBot’ları ile karıştırılmamalı. Bu sürümler kara para aklamaktan kaçınmak için gönderim başı 5 XRP ve ayda toplamda 100 XRP ile sınırlıydı. 5 XRP günümüzde 2,29$ değerinde.

Bu yeni sürümü kullanabilmek için öncelikle TipBot platformuna biraz XRP yüklenmeli. Uygulamayı Toast gibi diğer mobil cüzdanlardan ayıran en önemli özelliği ise kullanıcıların mevcut TipBot kimlik bilgilerini bu uygulama ile kullanabilmeleri ve cihazlar arasındaki geçişlerini birleştirebilmeleri.

TipBot, Ripple‘ın eski CEO’su Stefan Thomas’ın parlak fikri Coil ile entegrasyonuyla kısa süre önce haberlerdeki yerini aldı.

Coil, web üzerinde insanların ürettikleri içerikler için ödeme yapma sorununu çözmeyi, reklamları engellemeyi ve interneti baltalayan ödeme duvarlarını yıkmayı hedefliyor. Coil’in bu durumu çözmek için ilk girişimi sabit oranlı bir abonelik sistemi kurmak oldu. Bu sistemle hedeflerine ulaşmayı planlıyorlar.

Bu arada Coil’in geçtiğimiz günlerde Gates Vakfı ve finansal hizmet şirketleri için açık kaynak kodlu bir yazılım olan Mojaloop ile iş birliği yaptığı ortaya çıkmıştı. Gates Vakfı Temel Teknoloji Uzmanı Miller Abel, yoksul yanlısı ödeme sistemlerini desteklemek için böyle bir iş birliğine gittiklerini duyurmuştu.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl