Derecelendirme şirketi açıkladı: Bu 4 kripto para satın almak için ideal

Derecelendirme şirketi Weiss Ratings, binlerce kripto para üzerinden yalnızca dört kripto parayı satın almak için uygun olarak nitelendirdi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Finansal kurumları, bankaları ve hisse senetlerini derecelendiren bir şirket olan Weiss Ratings, yakın zamanda güncellenmiş bir kripto para derecelendirme listesi yayınladı. 3,000 kripto para üzerinde yapılan incelemenin ardından yaklaşık 111 kripto parayı derecelendirdiler ve bunların arasında dört kripto parayı satın almak için ideal olarak belirlediler. Bu dört kripto paranın XRP, Stellar, EOS ve Cardano olduğu açıklandı.

XRP ile Stellar, iş dünyası tarafından cazip bulunabilecek işlem hızlarına göre bu kripto paralar arasına girerken EOS ve Cardano ise toplulukları ile uygulama oluşturma yeteneklerine göre satın almak için ideal olarak nitelendirildi. Ayrıca dördünün de ayı piyasasına karşın benimseme ölçütlerini geliştirdiğini ifade ettiler.

Şirket, bu kanıya varırken kullandığı ölçütleri detaylarıyla paylaştı. Bu ölçütlere dayanarak her bir kripto paraya A’dan E’ye not veren şirket, B- veya daha yüksek bir not alan kripto parayı satın alım için uygun olarak belirtiyor. D+ veya daha düşük bir not alan kripto paranın elden çıkarılması tavsiyesini veriyor. C notunu alanların ise elde tutulması gerektiği bildiriliyor.

Bitcoin, Weiss Ratings’in derecelendirmesinde C+ notunu aldı. Bu Cardano, Ethereum ve IOHK’nin kurucularından Charles Hoskinson gibi kripto para geliştiricilerinin geri bildirimlerine karşın Ocak ayında verilen not ile aynı.

Hoskinson, o dönem “Bitcoin’e A vermeyen herhangi bir derecelendirmenin birtakım vidaları gevşektir. Yaklaşık on yıllık servet yaratımı, inovasyon, devasa büyüme, çöküşlere ve milyarlarca değere sahip bir altyapıya karşı kanıtlanmış esneklik… Ve hepsi bir lider olmaksızın… Bitcoin standarttır.” demişti.

Weiss, Bitcoin’e verdiği düşük notu “yavaş işlem hızları, ölçeklemedeki zorluklar, zayıf yönetişim, zayıf risk/ödül metrikleri dahil olmak üzere modası geçmiş teknolojiye” dayandırıyor.

Haber: DailyHodl

→ ENDİŞE VERİCİ BITCOIN TAHMİNİ: VOLATİLİTE BÖYLE GİDERSE TEHLİKE BÜYÜK

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl