Nick Core: Bitcoin’de kapitülasyon seviyelerine ulaşmadık

Borsa simsarı Nick Core, verdiği bir röportajda Bitcoin'de hala kapitülasyon seviyelerine ulaşılmadığını iddia etti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Ecosystems LLC’nin başkanı ve kurucusu Nick Core, yakın zaman önce verdiği bir röportajda Bitcoin’in olası bir toparlanma ve kapitülasyon seviyeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Core’un çağrıları, mevcut döngünün benzer modellere sahip olduğunu söylediği 2014 – 2015 arasındaki ayı piyasasında gözlemlenen piyasa döngüsüne dayanıyor.

CNBC’nin Crypto Trader programında Ran NeuNer’e konuşan Core, “Hala kapitülasyon seviyelerine ulaştığımızı düşünmüyorum. 3,000 dolar bu mevcut fiyat seviyelerinin altında her ihtimalde benim kapitülasyon seviyem. Bence orada çok uzun bir süre kalacağız. İzlediğim kapitülasyon seviyelerine ulaşırsak buradan çıkış birkaç ay sürecek. Bunun altındaki herhangi bir katastrofik senaryo durumunda yıllarca orada kalırız.” dedi.

Core, sözlerinin devamında emtiaların böyle bir düşüş yaşadıklarında ayağa kalkmalarının bazen on yılları aldığını, eğer 3,000 doların altında bir düşüş yaşanırsa Bitcoin için de aynısını beklediğini fakat bu ihtimalin pek akla yatkın olmadığını söyledi.

Bitstamp’ten alınan verilere göre Bitcoin, şu sıralarda 4,287 dolardan işlem görüyor. Kripto para piyasasının değeri ise 139 milyar dolarda yer alıyor.

Haber: AMBCrypto

→ BITCOIN KRİZİNİN ORTASINDA MADENCİLİK CİHAZLARI KİLO İŞİYLE SATIŞA ÇIKARILDI

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl