Coinbase artık öğrenirken kripto para kazandırıyor

ABD merkezli kripto para şirketi Coinbase, kullanıcıların kripto paraları öğrenirken kazanmalarını sağlayan bir platform başlattı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Coinbase dün, kriptoyu öğrenirken kripto para kazanmanın yeni bir yolu olan Coinbase Earn’ü duyurdu.

Şirket, Coinbase Earn’ün arkasındaki motivasyonu şöyle açıklıyor:

“Coinbase’in misyonu, dünyanın herhangi bir yerindeki bilgisayar veya akıllı telefondan herkesin eşit şartlarda katılabildiği açık bir finansal sistem yaratmak. Bu vizyonu gerçekleştirmek için kripto paraları elde etmeyi, anlamayı kolaştırmak ve Blockchain teknolojisini daha erişilebilir hale getirmemiz gerekiyor.”

Coinbase Earn’e şu anda yalnızca davetiye ile katılım sağlanabiliyor ve ilk etapta platform, yalnızca ZRX’i destekliyor. İlerleyen dönemde ilk deneyimden alınacak sonuçlara göre daha fazla eğitim içeriği ve varlık ekleneceği belirtiliyor.

Borsadan yapılan açıklamada “Coinbase Earn için e-posta ile bir davetiye aldıysanız kısa video dersleri ve sınavlar gibi eğitim görevlerini tamamlayarak küçük miktarlarda kripto para kazanmak için Coinbase Earn ZRX sayfasına gidebilirsiniz.” deniliyor.

Şu anda ZRX hakkında bilgi edinmek isteyenler için aşağıdaki üç başlangıç seviyesi video dersi bulunuyor:

– Ders 1: Dünya token’laşıyor
– Ders 2: 0x prokolü nedir?
– Ders 3: ZRX ve 0x’in geleceği

Coinbase, sıradan insanların kripto para sahibi olmaları konusunda geleneksel yöntemlerle ilgili sorunlar olduğunu düşünüyor:

“Geleneksel olarak insanların kripto para sahibi olmalarının iki yolu var: madencilik ya da satın alma. Kripto para satın almak elden çıkarılabilir bir gelir gerektirirken kripto para madenciliğinde ise genellikle teknik bilgi ve yüksek ön maliyete ihtiyaç duyuluyor.”

Coinbase, öğrenirken kazanmayı sağlayan bu üçüncü yönteme inanıyor.

Haber: CryptoGlobe

→ 5 MİLYAR DOLARLIK KRİPTO PARA TAŞIYAN COINBASE: PİYASAYI KÖTÜ ETKİLEYEBİLİRDİ

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl