Huobi’den rekor: Birleşik hacim 2 milyar doları buldu

Kripto para platformu Huobi'nin yeni açtığı türev piyasası ile spot piyasanın birleşik işlem hacmi, 2 milyar doları buldu.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Huobi’nin Türev Piyasası (DM), büyük bir talep görüyor. Piyasada işlem gören sözleşmelerin hacmi 1 milyar doları aştı.

Dünyanın en büyük üçüncü kripto para spot işlem platformu Huobi’nin ana şirketi Huobi Global, Huobi DM’yi geçen ay faaliyete almıştı. Yeni platform, yatırımcıların Bitcoin ve Ether sözleşmelerinde işlem yapmalarına imkan tanıyor.

25 Aralık’ta günlük işlemlerde 1 milyar doları aştığını bildiren Huobi DM, bugün kripto para sözleşmelerini EOS’u da içerecek şekilde genişletti.

Öte yandan şirket, 25 Aralık’ta hem yeni açılan DM platformunun hem de kripto para borsasının işlem hacminde aynı anda güçlü bir artış görüldüğünü bildirdi. Her iki platformun birleşik günlük işlem hacminin 2 milyar dolar olarak gerçekleştiği açıklandı.

Huobi DM’nin açılışı, borsaların birçoğundaki hacimlerin dramatik bir biçimde düştüğü bir zamanda yapıldı.

Diar tarafından yapılan son araştırmaya göre Binance, OKEx, Huobi, Bitfinex, Kraken, Poloniex, Bittrex ve HitBTC üzerinde halihazırda listelenen kripto paraların yüzde 60’ı, Ocak ayına göre çok daha düşük işlem hacimlerine sahip. Bu kripto paraların yüzde 20’sinden fazlasının hacmi ise Ocak ayında kaydettikleri hacimlerin yüzde 90’ından daha az.

Haber: Cointelegraph

→ KRİPTO PARA ŞİRKETİ 80 MİLYON AVROLUK FUTBOL KULÜBÜNÜ SATIN ALDI

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl