Kripto para şirketi Circle’dan 2018’de 24 milyar dolarlık OTC işlemi

Kripto para finans şirketi Circle, dün yaptığı açıklama ile 2018 yılında OTC işlemleri tarafında 24 milyar dolarlık hacme ulaştığını bildirdi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para finans şirketi Circle’ın tezgah üstü (OTC) işlemler kolu dün yayınlanan resmi blog yazısına göre 2018’i 24 milyar dolarlık nosyonal bir hacimle kapattı.

Şirket, bu hacme ulaşırken 600 farklı tarafla 10,000 OTC işlemi gerçekleştirdiğini bildirdi. Şirket buradan hareketle tüm kripto para ekosisteminin temel likidite sağlayıcısı olduğunu öne sürüyor.

Circle, şu anda borsalar, token projeleri, OTC şirketleri, varlık yöneticileri ve diğer küresel küresel bağış fonları gibi 1000’in üzerinde kurumsal müşteriyle iş birliği içinde olduğunu belirtiyor.

OTC yöntemi, yatırımcıların kripto para borsaları gibi bir aracıdan ziyade doğrudan birbirleriyle işlem yapmalarını sağlıyor. OTC hizmetleri, giderek büyüyor. Son zamanlarda Circle ve Coinbase gibi şirketler OTC hizmetleri de sunmaya başladı ve bu şirketlerin sayısı her geçen gün artıyor.

2018’in Aralık ayında kurumsal yatırımcıların yüksek likiditeli OTC Bitcoin piyasalarına yöneldiği belirlenmişti.

Coinbase, BTC işlem hacmi açısından OTC piyasalarında Grayscale’in Bitcoin Invetment Trust’ını (GBTC) geride bıraktı. OTC piyasaları, işlem hacmiyle OTC dışı yatırımları gölgede bırakırken veriler OTC piyasalarının yalnızca yıllık işlem saatlerinin yüzde 31’inde açık olduğu düşünüldüğünde daha çok anlam kazanıyor.

Haber: Cointelegraph

→ BITCOIN’İN PİYASA DEĞERİ APPLE’DAN BİR GÜNDE SİLİNDİ

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl