Binance’den kredi kartı ile kripto para adımı

Kripto para borsası Binance, bugün yaptığı açıklama ile kredi ve bankamatik kartlarıyla kripto para satın almanın önünü açtı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, kullanıcıların kripto para satın almasını kolaylaştıran bir adım attı.

Borsa tarafından bugün yapılan açıklamada Visa ve MasterCard kredi kartı ve banka kartlarıyla işlem yapılabilmesi için İsrail merkezli ödeme şirketi Simplex ile ortaklık kurulduğu bildirildi.

İlk etapta kredi kartı ile alınabilecek kripto paralar Bitcoin, Ether ve XRP olarak belirlendi.

Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, “Kripto para sektörü halen erken aşamada ve dünyadaki paranın çoğu hala itibari paralarda. İtibari paralar için geçitler inşa etmek, ekosistemi büyütmek, benimsemeyi artırmak ve kripto paraları daha fazla kullanıcıya sunmaya ihtiyacımız var.” dedi.

2014 yılında kurulan Simplex, 2016 yılının Şubat ayındaki A serisi finansman turunda 7 milyon dolar toplamıştı. Yatırımcılar arasında madencilik şirketleri Bitmain, Cumberland Mining ve kitle fonlaması platformu FundersClub ile diğer birkaç şirket bulunuyordu.

Şirket, Kasım ayında kullanıcıların kredi ve bankamatik kartlarıyla Bitcoin, Ether ve Litecoin satın almasını sağlamak amacıyla Singapur merkezli kripto para borsası KuCoin ile ortaklık kurmuştu.

Haber: CoinDesk

→ RESMEN AÇIKLANDI: İRAN’DAN ALTIN DESTEKLİ KRİPTO PARA

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

5 yorums

  1. Falcon9 Yanıtla

    Kartlı işlemler nezaman başlayacak tarih bellimi Burak bey

    1. Burak Köse Yanıtla

      Başladı, şu an alınabiliyor.

    2. Falcon9 Yanıtla

      Teşekkürler

  2. Haydar Yanıtla

    1 usd olcak bosuna almayin btc yi omrunuzu yer bitirir

    1. Sütcin Yanıtla

      Kazandığın paranın tadını ölmeden çıkartacak san tarla bağ bahçeye değil teknolojiye yatır diğerlerine yatırdığın paranın tadını torunlar çıkartır.