Kritik zamanda kritik hareket: Eski HSBC’li Ripple’a

Ripple, dün yaptığı basın açıklamasında, dünyanın en büyük bankalarından biri olan HSBC'nin eski HSBC danışmanını transfer ettiğini duyurdu.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Blockchain ödeme ağı Ripple, dün yaptığı basın açıklamasında, hizmetlerini ve hizmetlerinin yasalara uygunluğunu denetlemesi için eski HSBC genel danışmanı ve mevcut CIT yöneticisi Stuart Alderoty’yi işe aldığını duyurdu.

Geçtiğimiz Eylül ayından beri bir danışmanı olmayan Ripple, faaliyetlerinin yasal durumuyla ilgili olarak Stuart’ın uzmanlığından faydalanacak ki buna XRP de dahil.

Bu görevlendirme Ripple için çok önemli bir zamanda geldi çünkü Ripple, şu anda XRP’nin performansıyla ilgili toplu bir davayla karşı karşıya.

Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse, basın açıklamasında şunları söyledi:

“Müşterilerimizi korurken bir yandan da yenilikleri teşvik etmenin önemini tüm dünyaya anlatmak için finansal kurumlar ve düzenleyicilerle çalışmaya devam ediyoruz. Ripple’ın global hukuk ekibine Stuart’tan daha uygun birini düşünemiyorum. Stuart’ın tecrübeleri sadece Ripple için değil, bütün sektör için çok önemli.”

Garlinghouse ve diğer yöneticiler, Ripple’ın XRP ile ilişkisi hakkında net olmayan ifadeler kullandığı için XRP ile Ripple ve kripto para endüstrisi arasında hukuki anlaşmazlık çıkmıştı.

Davanın merkezinde kayıtsız menkul kıymetler yer alsa da tartışmalar XRP’nin gerçek piyasa değerini oluşturmuştu.

Ayrıca, bu ayın başlarında araştırma şirketi Messari, XRP’nin piyasa değerinin olması gerekenin çok üstünde yer aldığını iddia etmişti. Messari’nin kurucusu Ryan Selkıs daha sonra sosyal medyada bir paylaşımda bulunmuş ve Ripple yanlıları tarafından ölüm tehditleri aldığını öne sürmüştü.

Haber: CoinTelegraph

→RESMEN AÇIKLANDI: İRAN’DAN ALTIN DESTEKLİ KRİPTO PARA

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl