Ethereum’un kurucusunun birbirinden ilginç 10 fotoğrafı

Kripto para alanındaki en önemli mucitlerden biri olan Ethereum'un kurucusu Vitalik Buterin, sosyal yaşantısıyla da adından söz ettiriyor.

1- Moda Kralı Vitalik

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Okyanusun ya da denizin eşsiz manzarasına karşı çektirdiği bu fotoğrafta Vitalik Buterin, bize yeni moda trendini gösteriyor: Kedi Çantası.

2- Hint Kapısı’nda

Vitalik, Yeni Delhi’deki bir savaş anıtı ve etkileyici bir gezi noktası olan Hint Kapısı’nda havalı gözlükleriyle poz veriyor.

3- Konforsuz sunum

Bu fotoğrafta Vitalik, İsrail Teknoloji Enstitüsü’ndeki bir konferansta sunum yaparken görülüyor.

4- Sisle kaplı Vitalik

Vitalik bu fotoğrafta muhtemelen bir İngiliz kırsalında bulunuyor. Sert bir kayanın üstünde duran Ethereum’un kurucusunun arkası bütünüyle sisle kaplı.

5- Uzay gemili panel tartışması

Vitalik, tek boynuzlu bir lama, havalı bir kedi, bulutlar, gökküşağı ve uzay gemilerinin bir arada olduğu tişörtüyle Ethereum’un ölçeklendirme sorunlarını tartışıyor.

6- Efsanevi güneş gözlüğü ile Asya şehri

Vitalik’in dünya turundan bir başka fotoğraf. Ethereum’un kurucusu, baştan aşağı yeşil bir Devcon One tişörtü ve şık güneş gözlüğüyle.

7- Yılan, kız ve düşünüp taşınan Vitalik

Bu fotoğraf o kadar harika ki fotoğrafta tam olarak neler olduğuna anlam vermek güç. Ethereum’un kurucusunun sevgilisi ya da arkadaşı poz verirken elinde peluş bir yılan tutuyor (???), Vitalik fotoğrafının çekildiğinin farkında değil ya da başka bir boyutta geziniyor.

8- Fit Vitalik

Görüntü Photoshop ile düzenlenirken FitVitalik projesi gerçek. Bir ICO ile 33 ETH toplayan eğlenceli projenin hedefi Ethereum’un kurucusunu forma sokacak diğer şeylerin yanı sıra Vitalik’in spor salonu üyeliğini karşılamak.

9- Vitalik proof-of-life (yaşamın kanıtı) Buterin

Silah, bir başka Twitter kullanıcısı tarafından yerleştirilmiş olsa da 3,930,000 numaralı blokta ‘proof-of-life algoritması’nı içeren orijinal fotoğraf Vitalik tarafından yüklendi.

10- Porsuk dansı

Toronto’daki Edcon 2018’in açılışı sırasında Vitalik Buterin, diğerleriyle beraber bu dansı yapıyordu. Ethereum’un kurucusunun becerilerini şu videoda görebilirsiniz:

Derleme: CryptoPotato

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl