Binance, 5 kripto parayı liste dışı ediyor

Kripto para borsası Binance, bugün yaptığı açıklama ile 5 kripto parayı önümüzdeki hafta platformundan kaldıracağını bildirdi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

İşlem hacmiyle en büyük kripto para borsası Binance, 5 farklı kripto parayı platformundan kaldıracağını duyurdu.

Yapılan açıklamada 22 Şubat 2019 günü TSİ 13.00’ten itibaren CloakCoin (CLOAK), Modum (MOD), SALT (SALT), Substratum (SUB) ve Wings’in (WINGS) tüm ticaret çiftlerinde işlemlerin tamamen durdurulacağı bildirildi.

Açıklamada ayrıca bu coin ve token’ların 22 Mayıs 2019 günü TSİ 13.00’e kadar platformdan çekilmesine izin verileceği kaydedildi.

Duyuru takiben liste dışı edilecek olan tüm kripto paralar yüzde 9-13 aralığında değer kaybettiler. İlgili kripto paraların ‘Binance’in yüksek standardı’na uymadıkları için kaldırılma kararı alındığı ifade edildi.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

2 yorums

  1. Ahmet celep Yanıtla

    Evet bu orospu çocuğu binance yarım saatte beni wings ile batırdı. Şahsen binance ile alakalı tüm ilişkimi bitiriyorum. Yarın bir başka coin de aynı şeyin başımıza gelme ihtimali büyük

  2. Hasan Serdar Yanıtla

    Binance tamamen keyfi bir delist kararı ile güvenilmez bir borsa olduğunu ispatlamış oldu. Yatırımcısını korumayarak her an her coini delist yapabilirim mesajı veren binance mutlaka protesto edilmeli. Çünkü delist yapılan coinler den çok sağlam ekibi ve projesi olanlar var. Örneğin wings, delisten önce tavan tavan yaptı. Sonra delist oldu. Muhtemelen bunu bilen haberini alanlar vurgunu vurdu. Bu kesinlikle doğru değil.