Binance’nin merakla beklenen yeni ICO’su açıklandı: Celer

Bitcoin borsası Binance'nin merakla beklenen yeni ICO'sunun detayları açıklandı. Celer Network için yapılacak olan token satışı 19 Mart'ta. İşte diğer detaylar...

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Son dönemde işlem hacminde büyük artışlar gören ve en yakın rakibiyle arasındaki hacim farkını 200 milyon dolara kadar çıkaran kripto para borsası Binance’de token satışı yapılacak yeni proje belli oldu.

Bir süredir kripto para piyasasının en çok konuştuğu konulardan biri Binance’in ICO platformu olan Launchpad. Bu platformda şimdiye kadar dört farklı projenin token satışı yapıldı. Bu satışlar, dünya çapında büyük ilgi görürken tamamının token’ları en fazla 15 dakikada bütünüyle satıldı.

Binance’in Launchpad platformu, borsanın kripto parası Binance Coin‘in (BNB) fiyatının da artmasını sağladı. BNB, ICO platformunda token satışına katılmanın tek yolu olarak konumlandırılıyor. Borsada gerçekleştirilen son Fetch.AI ICO’sunda FET token’ları yalnızca BNB ile alınabiliyordu.

Bu BNB için bir talep yaratıyor ve bu talep BNB’nin fiyat artışını da beraberinde getiriyor. Öte yandan Binance’deki ICO’lara olan talep şimdiye kadar ICO’larda satın alınan token’ların borsada listelenmesi sonrası değerlerinin katlanarak artmasından kaynaklanıyor. Bunun bu şekilde devam edeceğinin garantisi yok fakat hem BTT hem de FET token’ları, şu anda ICO fiyatlarının oldukça üzerinde işlem görüyor.

Yaklaşan yeni token satışı: Celer

Binance, daha önce her ay bir token satışı gerçekleştireceğini bildirmişti. Bugüne kadar buna sadık kalındı. Mart ayının ICO’su ise Celer Network için yapılacak.

Celer Network, “yalnızca ödeme işlemlerinde değil genelleştirilmiş zincir dışı akıllı sözleşmeler için hızlı, kolay ve güvenli zincir dışı işlemlere olanak tanıyan lider bir katman 2 ölçeklendirme çözümü” olarak tanımlanıyor. Projenin MIT, Princeton, UC Berkeley ve UIUC’den akademisyenler tarafından oluşturulduğu belirtiliyor.

Projenin herkesin yüksek düzeyde ölçeklenebilir ademi merkeziyetçi uygulamaları hızla oluşturmasını, yönetmesini ve kullanmasını sağladığı kaydediliyor.

Celer Network’ün token’ı CELR’nin satışı, Binance Launchpad üzerinde 19 Mart 2019 TSİ 17.00’de yapılacak. 4 milyon dolarlık satış gerçekleştirilecek. Her bir CELR’nin satış fiyatı 0.0067 dolar olacak. Bir kullanıcı en fazla 1,500 dolarlık CELR alabilecek.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

2 yorums

  1. Kripto Launcpad Yanıtla

    Şimdi launpad veya benzeri token satıştan alınan tokenler, ticarete açıldığı an sayılabiliyoru yoksa 3 ay 1 yıl bekletmek zorunda mı kalıyoruz. Ticarete kapalı bir şekilde .. Fetch.al alan birisi 2 gün sonra ticarete aldığı gibi %400 artış fiyatından satabildi mi? Yoksa belirtilen bekleme süresi var mı var ise bunu nasıl öğrenebiliriz?

    1. Burak Köse Yanıtla

      ICO’da alınan token’lar listelenmelerinin ardından satılabiliyor. Ancak Binance’de gerçekleştirilen her ICO’da satılan token’ların borsada listeleneceğinin bir garantisi yok. Ayrıca satın alınan token’ların teslimi 15 günü bulabiliyor.