Bitcoin boğaları geri mi döndü? MACD’de kritik sinyal

Bitcoin'in haftalık grafiğinde MACD histogramı, boğaların geri döndüğünü destekleyecek şekilde uzun bir aradan sonra boğa bölgesine girdi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Hareketli ortalama yakınsama ıraksama göstergesi (MACD), birçok analistin çeşitli piyasalarda varlıkların uzun vadeli eğilim değişikliklerini takip etmek için kullandığı gecikmeli bir gösterge.

Bitcoin’de bu önemli göstergenin histogramı, 2018 yılının çoğunda ve 2019’da ayı bölgesindeydi. Bununla birlikte histogram son zamanlarda Bitcoin fiyatının 4200 dolara yükseldiği geçtiğimiz haftaki ralli sırasında boğa bölgesine girdi.

Bitcoin’in haftalık grafiğinde MACD görünümü, grafik: TradingView

Her ne kadar rallide 4200’den biraz geri çekilme yaşandıysa da haftalık MACD histogramı, bir yıldan daha fazla bir süredir en yüksek seviyesine ulaştığından yükseliş ivmesi tamamen ortadan kalkmayabilir.

Histogram şu anda Bitcoin’in fiyatının 14000 dolar olduğu 15 Ocak 2018 haftasından bu yana en yüksek seviyesinde bulunuyor.

Twitter’da tanınan bir kripto para analisti olan Dave the Wave, haftalık MACD göstergesini mevcut ayı piyasasının dibinde bulunulduğunu destekleyen veriler aramak için kullanıyor.

En büyük kripto para Bitcoin, yayın saatinde Bistamp üzerinde 3843 dolardan işlem görüyor. Dün, 3700 dolar seviyesin nispeten kolay bir şekilde savunan kripto paranın 150 dolarlık yükselişinin ardından ivmesini sürdürüğ sürdüremeyeceği merakla bekleniyor.

Haber: NewsBTC


Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir, habere konu şahısların kendi görüşleridir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Yeterli deneyim ve birikime sahip değilseniz bir danışmandan yardım almanız önerilir. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Uzmancoin ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl