Samsung ile Enjin arasındaki iş birliği doğrulandı, ENJ uçtu

Oyun odaklı kripto para platformu Enjin ile Samsung arasındaki söylentilerin doğrulanmasıyla ENJ, bugün yüzde 70'in üzerinde değer kazandı. Kripto paranın son bir ayki artışı yüzde 750'yi buldu.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Oyun kripto parası Enjin Coin, bugün sabah saatlerinde Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung ile olan ortaklığın onaylanmasının ardından yüzde 70’in üstünde değer kazandı.

Güney Koreli medya kuruluşları, bugün ENJ’nin arkasındaki Singapur merkezli şirket Enjin ile Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonu S10 arasındaki iş birliğinin onaylandığını bildirdi.

Ayrıca Enjin, CoinDesk’e Samsung Electronics ile iş birliği yaptıklarını doğruladı fakat daha fazla bilgi vermedi.

Samsung, geçtiğimiz ayın sonlarında Barcelona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde S10’u sundu ve telefonun kripto paralar için özel anahtarlar barındırabilecek Blockchain Keystore özelliğini tanıttı. Şirketin amiral gemisi telefonunun 2019’da 45 milyon adet satılacağının tahmin edildiği düşündüğünde içerisinde gömülü bir kripto para cüzdanıyla gelmesi büyük önem taşıyor.

Şirket ayrıca Blockchain Keystore tanıtımında kripto pyun platformu Enjin’in logosunu da içeren bir görsel sergiledi. O zamandan bu yana birçok piyasa gözlemcisi, Enjin’in S10’da Blockchain Keystore ile entegre olacağını ileri sürüyor.

Enjin platformunun token’ı ENJ, video oyunlarında dijital eşya almak ve satmak ya da dijital sahiplik oluşturmak için kullanılabilen bir Ethereum tabanlı token.

%750 arttı

ENJ, bundan bir ay önce 8 Şubat’ta 0.026 dolardan işlem görüyordu. Kripto para, Samsung söylentileriyle birlikte başladığı yükselişinde bugün daha da hızlanarak 0.19 dolara ulaştı. Bu ENJ’nin son bir aylık periyotta yüzde 750 oranında değer kazandığı anlamına geliyor.

Haber: CoinDesk

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl