Bitcoin’in yönünü tayin edecek 3 kritik seviye

En büyük kripto para Bitcoin, 3885 dolardan alınıp satılırken bir analiste göre 3 seviye, kripto paranın bundan sonraki yolculuğu için kritik önem taşıyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

En büyük kripto para Bitcoin, Bitstamp üzerinde yayın saatinde 3885 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin’de mevcut durumu değerlendiren CoinDesk analisti Omkar Godbole, kripto paranın yolculuğu için üç direnç seviyesinin kritik önemde olduğunu ileri sürdü.

Godbole, “Haftalık göstergelerin de işaret ettiği gibi Bitcoin’in boğa dirilişi, hala başlangıç aşamasında ve fiyatlar 4190, 4236 ve 4388 direnç seviyelerini aştığında büyük olasılıkla daha da güçlenecek.” yorumunu yaptı.

Analist, sözlerinin devamında bu üç direnç seviyesinin güçlü bir hacimle kırılmasının ardından 5000 dolar ve üzerindeki seviyelerin masada olabileceğini iddia etti.

‘Ters çekiç, boğanın erken uyarısı’

Godbole, Bitcoin’in 24 Şubat’ta son bulan hafta sırasında 4190 dolara dokunan bir ters çekiç mum formasyonu oluşturduğuna dikkat çekerek “Bu mum formasyonu, BTC’de olduğu gibi uzun süredir devam eden bir satış dalgasından sonra ortaya çıkıyorsa potansiyel boğa yolculuğunun erken bir uyarısı olarak kabul edilir.” ifadelerini kullandı. Ek olarak Godbole, bir boğa eğilim değişiminin fiyatlar 4190 doları aştığında doğrulanacağını söyledi.

Godbole’nin sözünü ettiği ters çekiç, grafik: TradingView

Analist son olarak boğa görünümünün fiyatların 3658 doların altına inmesi durumunda zayıflayacağını öne sürdü.

Haber: CoinDesk

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl