CRO’da büyük hareketlilik: 3 günde yüzde 500 arttı

Crypto.com Chain'in token'ı CRO, son birkaç gündür devam eden yukarı yönlü ivmesi, bugün daha da hızlandı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Crypto.com Chain, etrafındaki coşkunun yüksek olduğu yeni ortaya çıkan kripto para projelerinden biri. Projenin kripto parası CRO, geride bıraktığımız birkaç gün boyunca yukarı yönlü hareket ediyordu. CRO’nun yukarı yönlü ivmesi, bugün daha da hızlandı.

Güney Kore’nin en büyük borsalarından biri olan UPbit, bugün CRO’yu listleyeceğini duyurdu. Haberden önce 0.065 dolardan işlem gören CRO, haberle birlikte saatler içerisinde %100’lük bir yükselişle 0.13 dolara çıktı. Ardından bir miktar geri çekilen kripto para, yayın saatinde 0.11 dolardan alıcı buluyor.

Tablo, son 3 güne bakıldığında daha çarpıcı. Kripto para, bundan üç gün önce 0.022 dolardan işlem görüyordu. 0.022 dolardan 0.13 dolara doğru bir yükseliş, %490’lık bir kazanıma tekabül ediyor.

CRO’nun işlem hacminin büyük bir çoğunluğu Bittrex’te oluştu. Son verilere göre 24 saat içinde Bittrex’te 9.5 milyon dolarlık CRO işlemi gerçekleştirildi ve bu tüm CRO piyasasının %91’i ediyor.

Bittrex’te 7 Mart’ta listelenmeye başlayan kripto para, ardından 13 Mart’ta Endonezya’nın önde gelen borsalarından Indodax’a girdi. Bunların yanı sıra ekip, Endonezya merkezli dropship e-ticaret şirketi Yoshugi Media Group’la ortaklık kurdu. Bu gelişmeler, CRO’nun fiyatını oldukça yukarı taşıdı.

Hong Kong merkezli bir proje olan Crypto.com Chain, satıcı merkezli kripto ödeme çözümleri sunmayı amaçlıyor.

Son olarak CRO, 435 milyon doları bulan piyasa kapitalizasyonu ile 21. sıraya yerleşti. Kripto paranın yükseliş eğilimini sürdürüp sürdüremeyeceği merak konusu.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl