Novogratz’dan kripto para öngörüsü: Sıradaki hareket daha yukarı

Changpeng Zhao'nun bugün Twitter'da başlattığı "Ayı mı, boğa mı?" anketinin altına yorum yapan milyarder yatırımcı Novogratz, piyasanın dibi bulduğunu ve bir sonraki hareketin yukarı olduğunu söyledi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Yaklaşık bir haftadır 4,000$’ların üstünde tutunma mücadelesi veren Bitcoin‘le ilgili son tahmin, Binance’in kurucusu Changpeng Zhao’nun anketine yorum yapan Galaxy Digital’in kurucusu Mike Novogratz‘dan geldi.

Zhao, bugün sabah saatlerinde Twitter’da bir anket başlattı ve takipçilerine “Şu anda ayı piyasasında mıyız yoksa boğa piyasasında mıyız?” diye sordu. Şu ana kadar 21,500 kişinin katıldığı ankete %64 oranında ayı cevabı geldi. Zhao’nun başlattığı bu anketin altına yorum yapan Novogratz, aynen şöyle yazdı:

“Piyasa şu anda yatay seyrediyor fakat dibini buldu. Bir sonraki hareket daha yukarı.”

Kripto para yatırımcıları, boğa yönündeki tahminlere inanmak istese de geçen yıl yapılan tahminlerin neredeyse hiçbirinin tutmaması, onları ihtiyatlı davranmaya sevk ediyor. Bu yüzden de Novogratz’ın tweet’inin altına karışık yorumlar yapıldı. Kimisi ne zaman diye sordu, kimisi Novogratz’ın iyimser tutumunu sevdiğini belirtti, kimisi de Novogratz’a eski tahminlerini hatırlattı.

Bugün attığı tweet’te piyasanın dibi bulduğunu söyleyen Novogratz, BTC’nin 6,000$ – 7,000$ bandında olduğu Eylül 2018’de de aynı şeyi söylemiş, fakat bu tahmini tutmamıştı. Yine önceden 2018’de BTC’nin 40,000$ olacağını iddia etmiş ancak ayıların beklenenden daha inatçı olduğu kesinleşince bu tahminini revize etmiş ve 2019’un ilk yarısı için 10,000$’ları işaret etmişti.

Haber: CCN

→BİTCOİN ESKİ BİR DİRENÇ ENGELİ İLE KARŞI KARŞIYA

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl