Binance’te haftalardır beklenen token satışı başlıyor

Binance'in token satış platform Launchpad'de haftalardır beklenen CELR satışı, yaklaşık 3.5 saat sonra TSİ 17.00'de başlayacak.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Binance’in token satışı platformu Binance Launchpad’de her ay bir projenin token satışı gerçekleştiriliyor.

Geçtiğimiz ay Fetch.AI’nin FET token’larının satışı gerçekleştirilmiş ve büyük ilgi görmüştü. Satışa sunulan tüm token’lar dakikalar içinde satılmıştı. 0.0867 dolardan satılan her bir token, satışın ardından 0.45 dolara çıkmıştı. FET, bugün ise 0.22 dolardan alıcı buluyor.

FET’in ardından Binance‘te haftalardır merakla beklenen bir başka token satışı CELR de geldi, çattı. Yalnızca Binance Coin (BNB) karşılığında gerçekleştirilecek olan satış TSİ 17.00’de başlayacak.

Her bir CERL token’ı 0.0067 dolardan satılacak. Satış için BNB’nin fiyatı da sabitlendi. Buna göre CELR token alımlarında BNB’nin değeri 15.43 dolar olarak kabul edilecek.

Satışa katılmak isteyen kullanıcılar minimum 20 dolar ve maksimum 1500 dolar aralığındaki tutarlarda alım yapabilecekler.

Kullanıcıların satışa katılabilmeleri için önce Binance hesaplarında kimlik doğrulama prosedürünü tamamlamaları gerekiyor. Ardından Launchpad üzerindeki CELR satış ekranında Token Satın Alma Sözleşmesi’ni kabul etmelerine ihtiyaç var. Bu iki prosedür yerine getirildiğinde geriye satış zamanını beklemek kalıyor.

CELR token satış ekranına şu link üzerinden ulaşılabiliyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl