1 ayda yüzde 750 arttı: MXM’yi kim alıyor?

Maximine Coin, Mart ayının başından bu yana yüzde 750 oranında değer kazandı. MXM yükselişin etkisi ile en büyük 40 kripto para arasına girdi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Maximine’ın MXM token’ı Mart ayında en iyi performans gösteren kripto paralardan biri.

Ayın başında 0.012 olan MXM/Dolar kuru, yaklaşık yüzde 750 artışla bugün 0.1 dolara tırmandı. Son 24 saat içinde parite yüzde 32 oranında yükseldi.

Öte yandan MXM, Bitcoin ve Ether’e karşı da güçlü bir performans sergiliyor. Kripto para her ikisi karşısında yüzde 34 oranında değer kazandı.

MXM’nin piyasa değeri de 1 Mart’tan bu yana 140 milyon dolar arttı. Kripto para CoinBene, HitBTC, Coinbit ve Livecoin borsalarında işlem görüyor. Bu borsalar arasında en büyük MXM hacmi CoinBene’de. Borsa, tüm MXM hacminin yüzde 90’ını oluşturuyor. San Francisco merkezli bir şirket olan Bitwise Asset Management, yakın zaman önce yayınladığı kapsamlı raporda CoinBene’nin sahte işlemlerin yoğun olarak yapıldığı borsalarından biri olduğunu bildirdi. Bu arada CoinBene de Maximine gibi Singapur’da kayıtlı bir şirket.

MXM’yi kim alıyor?

MXM’deki bu ciddi yükselişe temel bulmak güç. Maximine Coin, kullanıcıların Hashing Power Credit System adı verilen hashing gücü için MXM coin’lerini kullanmalarını gerektiren bulut tabanlı bir madencilik havuzu sistemi. Proje, geçtiğimiz yılın Ağustos ayındaki lansmanından bu yana oldukça sessizdi. Kripto para, yalnızca Şubat ve Mart aylarında yüksek düzeyde işlem görür oldu.

Maximine’ın Twitter hesabına bakıldığında şirketin kendinden övgüyle söz ettiği görülüyor. Özellikle medyada çıkan haberler ve fiyat hareketlerinin yoğun olarak paylaşılıyor. Geliştirme cephesinde ise Maximine Coin, GitHub’ta geçen yılın Nisan ayından kalma sadece bir aktiviteye sahip.

MXMİ’nin özellikle bugünkü artışı BitForex ile ilgili olabilir. Singapur merkezli kripto para borsası Cuma günü MXM’yi 26 Mart’ta listeleyeceğini duyurmuştu.

Bu arada MXM’nin son 1 aydaki fiyat grafiğine bakıldığında artışların bir merdiven biçimi aldığını görmek mümkün ve bu da yükselişin yapay bir yükseliş olabileceği izlenimi yaratıyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

1 yorum

  1. Yuksel Yanıtla

    Fet coin icin bi haber varmi yoksa dusese devam mi eder analiz saglayabilirmisiniz.iyi calismalar