Coinbase, üç yeni kripto para ekliyor

Önde gelen kripto para borsası Coinbase; EOS, MKR ve REP olmak üzere üç yeni kripto para listeleyeceğini bildirdi.

ABD merkezli önde gelen kripto para borsası Coinbase; EOS (EOS), Augur (REP) ve Maker’ı (MKR) ekleyeceğini bildirdi. Daha öncekilerde olduğu gibi Coinbase, bu kripto paralarla ilişkili alım-satımları başlatmadan önce 12 saat boyunca yatırma işlemlerini kabul edecek.

EOS ile REP, New York eyaleti haricinde Coinbase Pro’nun faaliyet yürüttüğü tüm bölgelerde Dolar, Euro ve Bitcoin işlem çiftleriyle listelenecek.

MKR ise muhtemelen yasal kaygılardan dolayı ABD dışında Coinbase Pro’nun faaliyet yürüttüğü tüm bölgelerde Bitcoin ve USD Coin işlem çiftleriyle listelenecek.

Bu kripto paralar, ilk aşamada Coinbase Pro’da mevcut olacak. Daha önceki kripto para listelemelerinde olduğu gibi ilerleyen günlerde Coinbase’in diğer platformlarına da eklenmeleri bekleniyor.

Coinbase’in listeleme haberinin ardından EOS ve REP, küçük bir miktar yükseliş yaşarken MKR’de böyle bir hareket görülmedi.

Coinbase Pro’de son 24 saat içinde 270 milyon dolarlık işlem gerçekleştirildi. Son listelemelerle beraber borsada listelenen kripto para sayısı 20’yi geçti.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl