Yine kârlı çıkacaklar mı? CNBC’den Bitcoin’de yeni pozisyon

Küresel ekonomi kanalı CNBC'nin Futures Now programının resmi Twitter hesabından kanalın finans yorumcusu Jeff Kilburg'un Bitcoin'de uzun pozisyon açtığı bildirildi.

Medya devi CNBC, kanalın finans yorumcusu Jeff Kilburg’un kripto para Bitcoin’de uzun (long) pozisyon aldığını açıkladı.

Küresel ekonomi kanalı CNBC’nin finans yorumcusu Jeff Kilburg, fiyat son dönemde önemli ölçüde artmış olmasına karşın Bitcoin’de yükselişe oynuyor.

Medya devinin Futures Now programının resmi Twitter hesabından, Kilburg’un vadeli işlem borsası CME aracılığıyla Bitcoin’de uzun (long) pozisyon aldığı açıklandı.

5150 dolar seviyesinden pozisyona giren Kilburg’un hedef fiyatı 5650 dolar. Borsa taciri, 4900 doları da stop-loss (zararı durdur) seviyesi olarak ayarladı.

Bitcoin, CME verilerine göre yayın saatinde (23.05) 5215 dolarda bulunuyor. Buna göre Kilburg’un pozisyonu, şu anda kârda.

Iurio kârla kapatmıştı

28 Mart’ta kanalın bir başka finans yorumcusu Jim Iuorio’nun da Bitcoin pozisyonu paylaşılmıştı. Iuorio, 4045 dolardan pozisyona girmiş ve hedef fiyat olarak ise 4445 doları belirlemişti. Bitcoin, daha sonra Iuorio’nun öngörüsünün ötesine geçerek 5000 doları aşmıştı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl