Binance Coin’de kritik dönemeç çok yakın

Ocak ayından beri yüzde 220 oranında değer kazanan kripto para BNB'de birkaç gün içinde milyonlarla ölçülen miktarda coin yakımı gerçekleştirilecek.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bilindiği gibi Binance, enflasyonu dengelemek ve değer istikrarını sağlamak adına kuruluşundan bu yana her yılın çeyrek dönemlerinde kripto parası Binance Coin‘den bir miktar yakarak sirkülasyonu azaltıyor.

Son yakımı 15 Ocak’ta yapan borsa, bunu yılın her çeyreğinin ilk ayının 15’inde gerçekleştiriyor. Şimdi borsanın 1-2 gün içerisinde takrar BNB yakması bekleniyor.

Yakılacak BNB miktarı şu ana kadar açıklanmış değil fakat 1.5 – 2 milyon aralığında olacağı tahmin ediliyor. Son yakımda o sıralarda toplam değeri yaklaşık 10 milyon dolar eden 1.6 milyon BNB dolaşımdan çıkarılmıştı.

Binance’in bu döngüyü 100 milyon BNB kalana dek sürdüreceği biliniyor. Şu anda dolaşımdaki BNB miktarı 142 milyon adet.

Tahmin yarışması

Ayrıca Binance, bu olaya özel olarak Twitter’dan bir yarışma başlattı. Buna göre borsa, tahmini ile 2019’un ilk çeyreğinde yakılacak BNB miktarına en çok yaklaşan bir kişiye Binance sweatshirt’ü hediye edecek.

Ocak’tan bu yana yüzde 220 arttı

BNB, 2019’un başından bu yana önemli ölçüde değer kazandı. Yılın başında 6 dolardan alınıp satılan BNB, bugün yüzde 200’ü geçen artışla 19.3 dolar değerinde.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl