Binance’in CEO’su dediğini yaptı: Bitcoin SV liste dışı ediliyor

İşlem hacmi ile lider kripto para borsası Binance'ten bugün yapılan açıklamada Bitcoin SV'nin platformdan çıkarılacağı bildirildi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao dediğini yaptı.

Bitcoin Satoshi Vision’ın (BSV) kurucularından Craig Wright, geçtiğimiz günlerde Bitcoin topluluğunda tanınan bir Twitter kullanıcısı olan Hodlonaut’un hakkında yazdıklarından dolayı kendisine dava açtığını açıklamış, bunun üzerine Hodlonaut’un gerçek kimliğini ortaya çıkarabilene 5000 dolar değerinde 70 BSV token’ı vereceğini ilan etmişti.

Wright’ın Hodlonaut’un gerçek kimliğini böylesine çirkin bir yoldan ortaya çıkarma girişimi karşısında kripto para topluluğunun tepkisi büyük oldu. Sosyal medyada “Hepimiz Holdonaut’uz” anlamına gelen “#WeAreAllHodlonaut” etiketi elden ele dolaştırıldı. Piyasanın etkili isimleri Twitter profil fotoğraflarını Hodlonaut’un profil fotoğrafıyla değiştirdi.

Tüm bunlar olurken Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao da Bitcoin SV’yi borsadan liste dışı etme tehdidinde bulundu.

Aradan geçen birkaç günün ardından Binance, resmi açıklama ile Bitcoin SV’yi liste dışı edeceklerini bildirdi. Açıklamada kripto paranın tüm işlem çiftlerinde alım satımların 22 Nisan 2019, TSİ 13.00’ten itibaren durdurulacağı ve BSV’nin platformdan çıkarılacağı kaydedildi.

Bazıları bu kararı büyük bir coşku ile karşılarken bazıları ise merkeziliğin ve otoritenin çok iyi bir örneğini gösterdiklerini öne sürerek eleştirdi.

BSV, liste dışı edileceği haberinin ardından yüzde 10 oranında değer kaybetti.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl