Binance’ten son dakika BNB açıklaması

Kripto para borsası Binance, Binance Chain'in resmen piyasaya sürüldüğünü ve Ethereum tabanlı Binance Coin'lerin borsanın kendi blok zincirine geçiş sürecinin 23 Nisan'da başlayacağını açıkladı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para borsası Binance, Binance Chain’in resmen piyasaya sürüldüğünü ve BNB’lerin 23 Nisan 2019’dan itibaren yeni blok zincirine taşınmasının planlandığını açıkladı.

Açıklamada BNB’nin ilk arzının yine aynı şekilde 200 milyon olacağı fakat Ethereum tabanlı BNB’de olduğu gibi 11 milyon 654 bin BNB’nin yakılacağı belirtildi. Yine Ethereum tabanlı BNB ile aynı şekilde 48 milyon BNB ise dondurulacak.

BNB’yi Binance’te tutanlar için ana ağa taşınma işlemi otomatik olarak gerçekleştirilecek. Bu kullanıcıların herhangi bir işlem yapmasına gerek yok. Bir başka borsada tutanlar ise borsanın ana ağ geçişini desteklediğinden emin olmalılar.

Ek olarak ERC20 tabanlı BNB için yatırma işlemlerinin bir süre desteklenmeye devam edileceği fakat çekim işlemlerinin 23 Nisan’dan itibaren yalnızca Binance blok zincirinde çalışan BEP2 tabanlı BNB ile yapılabileceği belirtiliyor. Borsa, “90 gün içinde ERC20 BNB’nizi yatırmanız ve BEP2 BNB’nizi çekmeniz önemle tavsiye edilir.” diyor.

Binance, kullanıcıların token’ları Binance blok zincirine taşındıkça artık kullanılamayacak olan ERC20 tabanlı BNB’leri orantılı miktarda yakacak.

Bu arada BNB, düne göre yüzde 6 yükselişle 20.85 dolardan işlem görüyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl