Bu model, Bitcoin’i aylardır beklenen seviyeye götürüyor

Popüler bir hisse senedi fiyat modeli, Bitcoin'in kayda değer bir fiyat artışı yaşayabileceğini gösteriyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

CCN’de yer alan haberde popüler bir hisse senedi göstergesine göre Bitcoin fiyatının yakın vadede 6800 dolara yükselebileceği bildirildi.

Bump-and-Run Reversal (BARR) olarak adlandırılan model, bir varlığın büyük bir fiyat artışından önce geçirdiği üç kritik aşamayı içeriyor.

Bu aşamalardan birincisi “Load-in” aşaması. Burada varlık, hafif bir düşüş eğilimi çizgisi altında bir konsolidasyon görüyor.

Sonraki aşama fiyatın keskin düşüşler yaşadığı “Bump” aşaması. Varlık daha sonra bu aşamada toparlanarak eğilim çizgisine doğru yükseliyor.

Son aşama “Run” aşaması. Burada varlık, düşen eğilim çizgisinin üzerine çıkarak yukarı yönlü keskin bir hamle yapıyor.

Bitcoin ve BARR benzerliği

Bitcoin’in son fiyat hareketleri de çarpıcı bir biçimde BARR modeline benziyor. İlk önce hafif bir düşüş eğilimi çizgisi altında konsolidasyon geçiren Bitcoin, daha sonra 3100’e giden keskin bir çöküş yaşadı. Daha sonra burada bir taban oluşturarak düşen eğilim çizgisine doğru toparlandı. Şu anda bu düşen çizgiyi test eden en büyük kripto paranın modele göre beklenen keskin artışı yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

Bitcoin’in 5200 dolardan işlem gördüğü göz önüne alındığında modelin işaret ettiği fiyat artışı gerçekleşirse bir numaralı kripto para, yüzde 31 yükselişle 6800 doların üzerine çıkacak.


Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir, habere konu şahısların kendi görüşleridir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Yeterli deneyim ve birikime sahip değilseniz bir danışmandan yardım almanız önerilir. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Uzmancoin ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl