Matic’ten Binance’teki ilk işlem gününde %300’e varan getiri

Birkaç gün önce gerçekleştirilen çekilişle bugün sahiplerine dağıtılan MATIC, Binance'te listelenmeye başladı. Kripto para, ilk günden yatırımcısına yüzde 300'e varan getiri sağladı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para borsası Binance’in çekiliş esasına dayanarak gerçekleştirdiği ilk token satışında verilen MATIC’ler, bu akşam borsada işlem görmeye başladı.

Kripto para, BNB, BTC ve USDT işlem çiftleriyle listelendi. Açılışı, 0.026 dolardan yapan MATIC, ardından 0.0105 dolara tırmandı. Kripto para, daha sonra bir miktar dengelenerek 0.0058 dolara indi ve yayın saatinde bu seviyeden el değiştiriyor.

Şu sıralarda işlem gördüğü 0.0058 dolar seviyesi göz önüne alındığında MATIC, yatırımcılarına ilk işlem gününde %125 oranında getiri sağladı. Fiyatın en yüksek noktası düşünüldüğünde ise bu %300’e varıyor. Kripto para, listelenmeden önceki token satışında 0.0026 dolardan satılmıştı.

Binance, Matic token satışı için 28,547 bilet talebi aldığını ve kazanan biletlerin yüzdesinin 58.38 olduğunu açıklamıştı (Binance’te çekiliş modelinin nasıl işlediği konusunda ayrıntılı bilgi). Borsanın bir sonraki token satışına ilişkin duyurusu merakla bekleniyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl