Litecoin’den Litecoin markalı kripto tablet

Cobo ile işbirliğine giden Litecoin Vakfı, kripto paraya güvenli saklama hizmeti sağlamak için ürettiği Litecoin markalı tabletini tanıttı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Litecoin Vakfı, Cobo ile iş birliği içinde bir kripto tablet tanıttı. Litecoin logosunun üstünde basılı olacağı tablet, açık kaynak kodlu cüzdanlar için kurtarma ifadelerini güvence altına almak amacıyla kullanılabilecek.

Litecoin Foundation’ın resmi internet sitesinde 49 dolara satılan tablet, genellikle çalınmaya açık ve uygun bir şekilde saklanmadığı takdirde zarar görebilecek kripto para şifrelerini saklamanın güvenli bir yolunu sunuyor. Uçaklarda kullanılan 6 serisi alüminyum ile geliştirilen bu yeni tabletler, suya dayanıklı olmasının yanında asit ve korozyona da dayanıklı.

Kripto para sahipliği alanında güvenliği ve uygulanabilirliği artırmayı hedefleyen kripto para donanım ve yazılım cüzdanları üreticisi Cobo, mobil cüzdan ve soğuk cüzdan üretiminin yanında kurumsal yatırımcılara da saklama hizmeti sunuyor.

Yaklaşık 5 milyar dolarlık piyasa değeriyle kripto paralar arasında 5. sırada yer alan Litecoin, yılın başından bu yana %150 artış gösterdi ve şu anda 79.22$’dan el değiştiriyor.

Tüm bunlardan anladığımız kadarıyla, Litecoin Vakfı’nın Cobo ile olan iş birliği, her iki şirkete de yarayacak gibi gözüküyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl