Kripto para borsası Huobi’den 200 milyon dolarlık çıkış

Önceki gün kripto para borsası Huobi'nin cüzdanından 200 milyon dolarlık USDT transferi yapıldığı belirlendi. Bitfinex'in LEO token satışı sırasında gelen bu hareketlilik, paranın Bitfinex'e gönderilmiş olabileceğini düşündürüyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünyanın en büyük borsalarından biri olan Huobi‘nin cüzdanından 200 milyon dolar değerinde USDT çıkışı tespit edildi.

Hareketlilik, 9 Mayıs’ta görüldü. Huobi’ye ait olduğu bilinen USDT cüzdanından bir başka cüzdana 200 milyon dolar değerinde USDT gönderildi. Bu USDT’yi alan cüzdanın kimliği bilinmiyor. Geçmiş işlemlere bakıldığında cüzdanın henüz yeni olduğu ve ilk işleminin 8 Mayıs’ta gerçekleştirildiği anlaşılıyor.

Huobi’nin cüzdan adresi ve gerçekleştirilen işlem

Bitfinex’e mi?

Bilindiği gibi Bitfinex, şu sıralarda kendi kripto parası LEO’nun satış sürecinde. Borsa, bu yolla 1 milyar USDT toplamayı hedefliyor. Yalnızca akredite yatırımcılara açık olan satışın alıcılarının önemli bir bölümünün büyük USDT rezervlerinden dolayı diğer borsalar olacağı düşünülüyor. Bu gerçek, Huobi’den çıkan bu 200 milyon dolarlık USDT’nin LEO’ya gitmiş olabileceği ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Bitfinex’in hissedarlarından Çinli Zhao Dong’un Çin’de kurulan Huobi ile iyi ilişkileri olduğu biliniyor.

Geçtiğimiz haftalarda New York Başsavcılığı, Bitfinex’i 850 milyon dolarlık kaybı örtbas etmekle suçlamıştı. İddiaları reddeden Bitfinex’in 850 milyon doları, LEO’dan elde edilen 1 milyar dolar ile karşılayacağı ifade ediliyor. Borsa, dondurulmuş olduğunu ileri sürdüğü 850 milyon doları geri aldığında tamamını LEO token’larını yakmak için kullanma sözü verdi.

Huobi’nin gerçekleştirdiği yalnızca bir cüzdan bölme işlemi olabilir ancak hareketliliğin Bitfinex’in LEO satış sürecinin son günlerinde gelmesi dikkat çekici. 5 Mayıs’ta başlatılan LEO token satışına katılmak için son tarih bugün.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl