Kyber Network’ün HTC ile iş birliği duyurusu yüzde 50 artış getirdi

Kyber Network ve HTC arasında iş birliği duyurusunun ardından KNC'nin fiyatı kısa sürede yüzde 50'nin üzerinde değer kazandı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Tayvan merkezli telefon üreticisi HTC’nin Blockchain telefonu EXODUS 1, kullanıcıların kendi cüzdanlarındaki kripto paralar arasında doğrudan takas yapmalarını sağlayan bir özellik ekledi.

Yeni özellik, HTC’nin Kyber Network ile iş birliğinin sonucu olarak geldi. Kyber Network’ün likidite protokolü, telefon üreticisinin EXODUS 1 telefonlarında bulunan Zion Vault cüzdan uygulamasına entegre edildi. Bu, kullanıcılara kripto paralarını cüzdandan çıkarmadan kolay bir şekilde takas etmelerine olanak tanıyacak.

HTC’den Phil Chen, takasların tamamen zincir üstünde gerçekleştirildiğini, hızlı ve güvenli bir kullanıcı deneyimi sağlayacağını söyledi. Chen, “Zion Vaulta’ta Ethereum tabanlı token’ları üçüncü taraf borsalara güvenmeksizin zincir üstünde takas edebilme özelliği, EXODUS’un kullanıcıyı güçlendirme ve güvenlik ile gizliliği en üst düzeye çıkarma misyonunu gerçekleştirmek için atılan bir başka adım.” dedi.

Kyber Network’le ortaklık dahilinde EXODUS 1’e eklenen özellik sayesinde örneğin BAT ve sabit fiyatlı kripto para DAI doğrudan birbirlerine dönüştürülebilecek.

İş birliğinin duyurulmasının ardından Kyber Network’ün token’ı KNC, 0.22 dolardan 0.34 dolara yüzde 55 oranında değer kazandı. Fiyat, daha sonra 0.26 dolara geriledi.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl