Bitcoin SV’de ani kırılma: Dakikalar içinde %80 düştü

Bitcoin SV'nin fiyatı bu öğle saatlerinde kripto para borsası Bitfinex'te yüzde 80 düşerek 254 dolardan 44 dolara kadar geriledi.

analiz grafik
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünden bu yana sosyal medyada yayılan sahte bir haberle yüzde 100’ün üzerinde değer kazanan BSV, bugün öğle saatlerinde Bitfinex’te ani bir kırılma yaşadı. Kripto paranın değeri dakikalar içinde 254 dolardan 44 dolara geriledi.

Bu ani fiyat kırılımına, 25,000’lik BSV satışının neden olduğu söyleniyor. Konuyla alakalı Bitfinex’ten herhangi bir açıklama yapılmadı. Bunun bir hata mı yoksa manipülasyon mu olduğu bilinmiyor. Diğer yandan BSV’nin eski seviyesine geri dönmesi uzun sürmedi.

Bitcoin SV grafiği, TradingView

Dün hızla yayılan bir sahte haberde Bitcoin SV‘nin kurucusu Craig S. Wright’ın en büyük Bitcoin cüzdanından Binance’e 50,000 BTC transfer ederek gerçek Satoshi Nakamoto olduğunu kanıtladığı, Binance’in CEO’su Changpeng Zhao’nun Twitter’da özür dileyerek BSV’yi yeniden listeleyeceği yazıyordu. Habere inanan birçok insan Bitcoin SV’nin fiyatının yüzde 100’ün üzerinde artmasını sağladı. Bu grubun büyük ölçüde Çinlilerden oluştuğu bildiriliyor.

BSV, TSİ 15.00 itibari ile Bitfinex’te 210 dolardan alınıp satılıyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl