100 milyon dolarlık yatırım şirketinden 10 yıllık Ether bahsi

Ethereum'un geleceğine güvenen yatırım şirketi Darma Capital, kripto paranın 10 yıllık bir boğa koşusuna hazır olduğuna inanan yatırımcılar arıyor.

Ethereum
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bloomberg’in haberine göre, 100 milyon dolarlık yeni bir yatırım firması Darma Capital, Ethereum‘un 10 yıllık boğa koşusuna hazır olduğuna inanan yatırımcılar arıyor. Şirket, bunun için “Optimized Long-Ethereum (ETH)” adıyla bir fon oluşturdu.

Firma, gelecekte Bitcoin ve Filecoin (merkeziyetsiz bir depolama ağı) için de benzer fonlar yaratmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz birkaç yıl boyunca Ethereum fonu için mümkün olduğu kadar çok ETH biriktirmeye çalışan Darma, 2018’in başlarında fiyatlar zirveye yakınken tüm ETH’lerini sattı. Fiyatlar düşerken de ETH toplamaya devam eden şirket, eskisinden daha da fazla ETH biriktirdi.

Darma’nın yöneticilerinden Andrew Keys, fonun odaklandığı ana noktanın fiyat dalgalanmalarının yönetimi olduğunu ifade ediyor.

Keys aynı zamanda Darma’nın ilk kurumsal müşterisi olan Brooklyn merkezli Ethereum uygulama geliştiricisi ConsenSys’in ilk çalışanlarından biri. Ethereum’un kurucu ortağı Joseph Lubin’in başında yer aldığı ConsenSys’in Ether’lerinin bir kısmını risk yönetimi amacıyla fona yatırdığı belirtiliyor.

ABD merkezli kripto para varlık yönetimi şirketi Grayscale, Mayıs ayında Grayscale Ethereum Trust (Ethereum yatırım tröstü) hisselerinin tezgah üstü (OTC) piyasalarda işlem görmesi için ABD’nin mali düzenleme kurumu olan FINRA’dan onay aldığını duyurmuş ve Ethereum yatırımcılarını sevindirmişti.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl