Binance, marj ticaretini 1000 kullanıcıya açıyor

Önde gelen kripto para borsası Binance, marj ticaretini 1000 kullanıcıya açıyor. Erken erişimde yer almak isteyenlerden bir form doldurarak başvuru yapmaları talep ediliyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para borsası Binance, marj ticaretini tamamen yayınlanmadan önce 1000 kullanıcıya açıyor. Bu, borsanın marj ticaretini herkesin kullanımına sunmadan önce son test aşaması olacak. Erken erişim şansı, geri bildirimde bulunmak isteyen ve BNB bulunduran herkese açık.

Marj ticaretine erken erişim elde etmek isteyen kullanıcıların aşağıda bulunan gönderideki linke tıklayarak başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. Ankette kullanıcılara, BNB’ye tutup tutmadıkları ve deneyimlerine dayanarak geri bildirim sağlamaya istekli olup olmadıkları soruluyor. En az 10 BNB’si olanların erken erişim için öncelikli olacağı kaydediliyor.

Borsa, marj ticaretinde son testlerini gerçekleştiriyor ve şu anda en popüler kripto para marj ticareti platformu BitMEX’e büyük bir rakip olarak ortaya çıkmaya hazırlanıyor.

Binance, kaldıraçlı işlemleri ilk etapta BNB/BTC, BNB/USDT, BTC/USDT, ETH/BTC, ETH/USDT, TRX/BTC, TRX/USDT, XRP/BTC ve XRP/USDT işlem çiftleri ile sunacak.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl