Bittrex, 32 kripto paraya ek 42 kripto parayı daha liste dışı ediyor

Kripto para borsası Bittrex, geçtiğimiz haftaki 32 kripto paraya ek bu hafta da 42 kripto paranın Bittrex'ten kaldırılarak Bittrex International'a taşınacağını açıkladı. Değişiklik, yalnızca ABD'lileri etkileyecek, Bittrex'e Türkiye'den erişen kullanıcıları kapsamıyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Önde gelen kripto para borsalarından Bittrex’in geçtiğimiz hafta 32 farklı kripto parayı 21 Haziran’dan itibaren platformundan kaldıracağını bildirmiştik.

Aradan geçen bir haftanın ardından borsa, liste dışı edilecek 42 kripto para daha açıkladı.

Dün Bittrex’in resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamaya göre, 28 Haziran’dan itibaren Bittrex’ten kaldırılıp ABD’lilerin erişiminin olmadığı Bittrex International’a taşınacak olan kripto paralar şu şekilde:

Benzer hamleler, diğer borsalardan da geliyor. Son dönemde Poloniex ve Gate.io gibi borsalar, ABD piyasasındaki yasal belirsizlikler ve ilgili kripto paraların menkul kıymet olarak sınıflandırılabileceği gerekçesi ile önemli adımlar attılar. Poloniex ve Gate.io birçok kripto parayı liste dışı etmeyi seçti, Binance ise Binance.com’u ABD’lilere kapatma kararı aldı.

CoinMarketCap’ten alınan verilere göre Bittrex, geçtiğimiz 24 saat içinde 65.5 milyon dolarlık işlem hacmine ulaştı. Borsada, 350’ye yakın işlem çifti bulunuyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl