Winklevoss’ların serveti, Bitcoin’in rallisi ile ikiye katlandı

Bitcoin'in son günlerdeki yükselişi, Winklevoss'ların servetlerini yılın başından bu yana ikiye katlamalarını sağladı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Ünlü Winklevoss ikizleri, Bitcoin’in son günlerdeki büyük yükselişi sayesinde servetlerini iki kattan daha fazla artırdı.

Bloomberg Milyarderler Endeksi’ne göre, Tyler ve Cameron Winklevoss’un büyük ölçüde Bitcoin ve kripto paralara bağlı olan birleşik net servetleri, 1.45 milyar dolara sıçradı. Bu rakam, yılın başlarında 654 milyon dolardı.

Mark Zuckerberg’in Facebook’u oluştururken kendi fikirlerini çaldığını iddia ederek girdikleri hukuk mücadelesini kazanan ve böylece ünlenen ikiz kardeşler, ilk birkaç yıldan bu yana Bitcoin’e yatırım yapıyorlar. Winklevoss’ların 100,000’in üzerinde Bitcoin’i bulunduğu biliniyor. İkizler, bu yönüyle piyasanın en etkili isimleri arasındalar. Bu arada Winklevoss’lar Gemini adında bir de kripto para borsası işletiyor.

İkizler, Bitcoin’in uzun vadeli geleceğine güçlü bir şekilde inanıyor. Tyler Winklevoss, Bitcoin’in 20,000 dolara çıktığı 2017’nin Aralık ayında fiyat 380,000 doları bulsa bile Bitcoin’lerini satmayabileceklerini söylemişti. Winklevoss, “Komik bir şekilde, Bitcoin fiyatı 380.950$’ı bulsa dahi orada satacağımızdan emin değilim. Bitcoin, altından daha fazlası – Programalanabilir bir değer deposu. Yeniliğe devam edebilir.” şeklinde konuşmuştu.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl