Derecelendirme şirketine göre değerinin altında olan 2 kripto para

Weiss Ratings'in teknoloji analisti, Lition (LIT) ve Fantom'un (FTM) önemli ölçüde değerinin altında işlem gördüğünü iddia etti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Derecelendirme şirketi Weiss Ratings’in teknoloji analisti Bruce Ng, geçen yıl piyasaya sürülen Fantom (FTM) ile bu yıl piyasaya sürülen Lition’un (LIT) önemli ölçüde değerlerinin altında olduğunu iddia ediyor.

Ng, Weiss Ratings için yazdığı yazıda, ilk sıraya Lition’u koydu.

Analist, Lition ekibinin yakın zamanda token kilitleme periyodunu değiştirdiğini ve önümüzdeki aylarda piyasaya daha önce belirlenen miktarlardan daha az LIT sürüleceğini, yani arzın kısılacağını belirtiyor.

Ng, devamında Lition’un sirkülasyonunun Temmuz ayında 70 milyon yerine 30 milyon olarak gerçekleşmesinin beklendiğini ifade ediyor.

Weiss Ratings analisti, diğer pozitif noktalar olarak Lition’un Binance’le halihazırdaki iş birliğinin kripto paranın Binance’te listelenmesinin önünü açabileceğinden ve Lition ana ağının üçüncü çeyrekte tamamlanacak olmasından bahsediyor. Ayrıca Lition’un Alman yazılım devi SAP ile ortak olduğunu da ekliyor.

“Lition şu anda 14 cent’ten işlem görüyor ve 10 cent’lik ICO fiyatına oldukça yakın. Bunun ucuz olduğunu düşünüyorum.” diyen Ng, kripto paranın şu anda Bibox ve IDEX gibi borsalarda işlem gördüğüne ve herhangi bir büyük borsada henüz yer almadığına vurgu yaparak gerçek fiyat keşfinin ancak Binance Chain ya da Binance gibi büyük borsalarda listelenmesinin ardından likidite arttıkça gerçekleşebileceğini öne sürüyor.

Analist, değerinin altında işlem gören ikinci kripto paranın ise Fantom (FTM) olduğunu iddia ediyor.

FTM’nin Binance’te listelenmesine ve Fantom’un üçüncü çeyrekte ana ağını açacak olmasına dikkat çeken Weiss Ratings analisti, kripto paranın Binance’te listelenmesinin etkisi ile 0.8 cent’lerden 4 cent’lere doğru toparlandığını fakat hala ICO fiyatının altında alınıp satıldığını yazıyor.

Burada bir parantez açan analist, Fantom’un en büyük rakibinin Hedera Hashgraph olduğunu ve bu projenin gelişim açısından Fantom’un önünde yer aldığını ancak yine de Hedera’nın bir grup şirket tarafından yönetilmesi ile teknolojinin patentlenmesinden dolayı sınırlı kalabileceğini belirtiyor. Son olarak analiste göre, Fantom’un temelinde yer alan DAG tabanlı dağıtık defter teknolojisi hala büyük ölçüde deneysel.


Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir, habere konu şahıs/şirketlerin kendi görüşleridir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Yeterli deneyim ve birikime sahip değilseniz bir danışmandan yardım almanız önerilir. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Uzmancoin ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl