Kripto para borsası Binance’ten sürpriz Binance Futures duyurusu

Kripto para borsası Binance'in CEO'su Tayvan'ın başkenti Taipei'de düzenlenen bir Blockchain konferansında Binance Futures adlı yeni bir platformun duyurusunu yaptı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para borsası Binance, önümüzdeki aylarda Binance Futures adını verdiği bir vadeli işlem platformu açacağını duyurdu.

Taipei’de düzenlenen Asia Blockchain Summit’te konuşan borsanın CEO’su Changpeng Zhao, Binance Futures’ın ilk olarak 20 kat kaldıraçla BTC/USDT işlem çiftini destekleyeceğini söyledi. Zhao, ilerleyen aşamalarda platformun daha yüksek kaldıraç oranlarıyla daha fazla işlem çiftini destekleyeceğini ifade etti.

Binance Futures’tan bir ekran görüntüsü

Vadeli işlem platformunun test sürümü birkaç hafta içinde yayınlanacak. Borsanın bir süredir üzerinde çalıştığı ve sona geldiği marj ticareti özelliğinin de 11 Temmuz’a kadar tüm kullanıcılara açılacağı ifade ediliyor. Bundan yaklaşık bir hafta sonra da vadeli işlemlerin test sürümü devreye girecek.

Bu arada Bitfinex de kısa bir süre önce 100 kat kaldıraçlı bir türev ürününü kullanıma açmaya hazır olduğunu açıklamıştı. BiMEX’in de Bitcoin teminatlı 100 katlık kaldıraç oranının sunulduğu benzer bir ürünü bulunuyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl