Novogratz, Bitcoin’de herkesin beklediği seviye için 4. çeyreği işaret etti

Galaxy Digital'in kurucusu ve Bitcoin yatırımcısı Mike Novogratz, lider kripto parada herkesin beklediği 20,000 dolar seviyesi için 2019'un 4. çeyreğini işaret etti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para piyasasındaki belirsiz bir haftadan sonra Bloomberg’e konuşan milyarder yatırımcı Mike Novogratz, Bitcoin’in son durumu hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Konsolidasyon zamanı

Bitcoin’in çok hızlı hareket ettiğinden söz eden Novogratz, en büyük kripto paranın 3,000$’lardan 14,000$’lara kadar çıkmasını da Facebook’un kripto para endüstrisine girişine bağlı olan parabolik bir hareket olarak yorumladı.

Facebook’la ilgili düşüncelerini açan Novogratz, yatırımcıların Facebook’un gelişi ve Visa, Uber ve MasterCard gibi şirketlerin tamamının kripto para alanına girmeye istekli olduklarını göstermesi ile heyecanlandıklarını ifade etti. Bunun sonucunda işlerin kontrolden çıktığını ifade eden milyarder, şu anda Bitcoin’in bir konsoldisayon sürecinde bulunduğunu belirterek “Bir sonraki yükselişten önce fiyat 10,000 – 14,000$ aralığında konsolide olacak.” şeklinde konuştu.

Zirveye geri dönüş

Sıradaki yükseliş için 20,000$ veya daha yukarısını işaret eden Novogratz, bunun da eyaletlerin veya devletlerin daha fazla katılımıyla sağlanacağını söyledi. Bunun için Wisconsin eyaletini örnek veren Novogratz, yatırım bankalarının da er geç bu alana dahil olacağını öne sürdü.

Bitcoin’in 14,000$’a yolculuğunda BTC’lerinin bir kısmını satan yatırımcı, bir dahaki sefere hangi noktadan satacağı sorulduğunda şunları söyledi:

“Bir dahaki sefere 14,000 dolardan satmayacağım. Muhtemelen 20 bin doların yakınlarında bir yerde olur, ancak 2019’un dördüncü çeyreğinin ortalarına kadar buralara gelmemizi beklemiyorum.”

Son olarak yılın sonuna kadar 20 bin dolarların görülmesi halinde her Bitcoin sahibinin nispeten mutlu olacağını belirten Novogratz, bu seviyenin aşılması halinde 40 bin dolarların söz konusu olacağını iddia etti.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl