XRP, American Express spekülasyonuyla hareketlendi

Geçen yıl American Express'te yayınlanan Ripple'la ilgili eski bir yazının tekrar dolaşıma sokulmasıyla XRP'nin fiyati yaklaşık yüzde 8 yükseldi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Beklenen yukarı yönlü hareketi bir türlü gösteremeyen XRP, dün 0.38 dolardan 0.41 dolara yaklaşık yüzde 8’lik ani bir artış yaşadı. Bu yükselişin yayınlanma tarihi geçen yıla dayanan, American Express’in internet sitesindeki XRP ile ilgili bir blog yazısının dün yeniden sosyal medyada dolaşıma sokulmasıyla yaşandığı düşünülüyor.

“Ripple: Daha Radikal, Blockchain Tabanlı Bir Yaklaşım” başlıklı bu yazı, Twitter’daki XRP topluluğunun önde gelen isimlerinden biri tarafından paylaşıldı. İlgili yazıda XRP’nin parayı e-posta kadar özgür bir şekilde hareket ettirebileceğinden bahsediliyordu.

Bazıları American Express’in Ripple’la ortaklık kurabileceği spekülasyonunu yayarken XRP de bu sırada yaklaşık %8 yükseldi.

XRP grafiği, CoinMarketCap

Bununla birlikte, söz konusu yazının neredeyse 1 yıl önce yayınlanmış olması ve o günden bu güne American Express ile Ripple arasındaki işbirliğiyle ilgili herhangi bir açıklamada bulunulmaması, bu fiyat yükselişinin tutkulu ancak çoğu zaman yanlış yönlendirilen XRP topluluğu arasındaki kısa süreli bir fırsatı kaçırma korkusundan kaynaklanma olasılığını artırıyor.

XRP, TSİ 13.55 itibari ile 0.39 dolardan işlem görüyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl