Binance, tarihinin en iyi ayını geçirdi

Önde gelen kripto para borsası Binance için Haziran ayı tarihinin en iyi ayı oldu. Borsa, bu ayda rekor bir işlem hacmine ulaştı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

2017 yılının Temmuz ayında faaliyetine başlayan kripto para borsası Binance, geçtiğimiz Haziran ayında işlem hacmi açısından tarihinin en iyi ayını geçirdi.

The Block’un CoinGecko ve CryptoCompare’den derlediği verilere göre, borsa Haziran’da 60 milyar doların üzerinde bir işlem hacmi gerçekleştirdi. Binance, bu rakama Bitcoin’in 20,000 dolar olduğu Aralık ayı ve alternatif kripto paraların katlanarak yükseldiği Ocak ayında dahi ulaşamamıştı.

Aralık 2017’de 20 milyar doları zar zor geçen Binance’in işlem hacmi, Ocak 2018’de ise 15 milyar doların biraz üzerindeydi. Borsanın, işlem hacminde bir önceki rekor seviyesi, 2018’in Mayıs ayına ait. Binance o ay yaklaşık 45 milyar dolarlık bir hacim yaptı.

The Block’un araştırma direktörü Larry Cermak, Binance’in 2019’un ikinci çeyreğindeki net kârının 150 milyon doları aşacağını tahmin ediyor. Borsa net kârda bir önceki zirveyi 100 milyon doların biraz üzerinde bir miktarla 2018’in ikinci çeyreğinde görmüştü.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl