Dünden beri konuşulan Bitcoin’li çantanın gizemi çözüldü

Dünden beri gündemde yer alan ve perde arkası merak edilen Bitcoin'li fotoğrafın gizemi çözüldü.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünden bu yana kripto para topluluğunun gündeminde bir fotoğraf var. Şu linkten görülebilen söz konusu fotoğraf, Financial Times, The Guardian ve The Daily Telegraph gibi büyük medya kuruluşlarının Deutsche Bank’ın 18,000 çalışanını işten çıkaracağıyla ilgili yayınladıkları haberlerde kullanıldı.

Banka çalışanlarının Deutsche Bank’ın Londra’daki ofisinden eşyalarıyla ayrıldığı izlenimini veren ve Reuters’a ait olan fotoğrafın sosyal medyada hızla yayılmasının nedeni, fotoğraftakilerden birinin elinde “Bitcoins” yazılı bir çanta taşımasıydı.

Bununla beraber, ikilinin bankacı değil, Londra’daki ünlü bir takım elbise markası olan Fielding & Nicholson’dan oldukları ortaya çıktı. Fotoğrafta sağdaki kişi, lüks markanın sahibi Ian Fielding-Calcutt, “Bitcoins” yazan çantayı taşıyan ise şirketin danışmanlık ortağı Alex Riley’di.

CryptoGlobe’ye konuşan Riley, bankadan çıkana kadar dışarıda fotomuhabirlerin olduğunu bilmediklerini söylüyor. Yürürken bazı fotoğrafçıların çekim için kendilerini konumlandırdıklarını fark ettiğini belirten Riley, yaklaşık 100 deklanşör sesi duyduğunu ifade ediyor.

Riley’in söylediğine göre, çanta geçen yaz kendisine annesi tarafından hediye edilmiş. Çanta, halihazırda Londra merkezli çanta, giyim ve kitap dükkanı IDEA’da satılıyor. IDEA’nın internet sitesinde de görülebilen çantanın fiyatı 16.67 pound, yani yaklaşık 120 TL.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl